Forum Discussion

hanialeo's avatar
2 years ago
Solved

The Sims 4 - zmiana języka gry

Witam!

Mam problem ze zmianą języka gry The Sims 4. Chciałabym podszkolić swoje umiejętności z pewnego języka obcego, którego aktualnie się uczę i chciałabym zmienić język gry na ten interesujący mnie, aby móc połączyć przyjemne z pożytecznym - grać w ulubioną grę oraz przyzwyczajać swój umysł do używania języka obcego. Jest to jeden z języków, w którym moja wersja gry jest dostępna, aczkolwiek nie widzę nigdzie możliwości, aby ten język zmienić. Jest wiele poradników jak to zrobić, ale wszystkie dotyczą aplikacji Origin, a w aplikacji EA nie widzę takiej możliwości. Ktoś wie jak można rozwiązać ten mały problem? 

• @hanialeo

Jest taka możliwość w EA app
    Otwórz EA app - kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu aplikacji i wybierz USTAWIENIA a następnie APLIKACJA tam znajdziesz opcje zmiany języka.
    Po zmianie języka napraw grę
    EA app- Biblioteka - kliknij trzy kropki na okładce gry - opcja Napraw

4 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    2 years ago
    @hanialeo

Jest taka możliwość w EA app
    Otwórz EA app - kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu aplikacji i wybierz USTAWIENIA a następnie APLIKACJA tam znajdziesz opcje zmiany języka.
    Po zmianie języka napraw grę
    EA app- Biblioteka - kliknij trzy kropki na okładce gry - opcja Napraw
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @dominikaadna 

Rozumiem, że Twój sarkazm spowodowany jest podobnym błędem. Poproszę Cię o utworzenie nowego wątku na forum i opisanie problemu, ponieważ w tym wątku problem został już rozwiązany. 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,150 PostsLatest Activity: 14 hours ago