@bf36b80f5681be39 Odlacz modem/router od pradu na najmniej 5 minut i wlacz ponownie - byc moze utraciłeś tylko łacze szerokopasmowe ktore jest wymagane dla platformy EA app i Discord i jestes tylko na laczu wąskopamowym ktore wystarcza dla wiekszości stron w internecie.
Nie próbuj nawet na dziś uruchomić The Sims4 z ikonki na pulpicie,
Zrestartuj komputer - opcja uruchom ponownie i otwórz stronę EA aplikacji - kliknij Biblioteka i po prawej na okładce The Sims 4 będziesz najpewniej mieć opcje "Aktualizuj"
Jednak jeśli masz słabe łącze internetowe (nie po kablu) to nawet nie próbuj tego robić teraz. Ja mam super szybki internet, połączenie kablowe a i tak ta aktualizacja zawiesiła mi sie za pierwszym razem. Dopiero po skancelowaniu jej i ponowieniu, to sie zainstalowało choć pobieranie tej aktualizacji znowu stawało co chwila i trwało to pół godziny. Po prostu serwer Simsów jest za bardzo obciażony teraz. To samo sie dzieje z graczami w Stanach i na całym świecie. Myślę ze dla graczy ze słabymi łączami internetowymi (nie po kablu) dopiero jutro rano ta aktualizacja będzie iść gładko.