Forum Discussion

9469511's avatar
6 years ago
Solved

The sims 4 dodatek z płyty

Witam 🙂

Posiadam podstawę sims 4 w wersji cyfrowej z origin oraz jeden dodatek także w wersji cyfrowej, czy jeśli kupię kolejny dodatek na płycie to bez problemu będę mogła go zainstalować? Czy muszę kupić też w wersji cyfrowej zamiast płyty?

Pozdrawiam serdecznie

• @9469511  Witaj 🙂

Oczywiście, możesz kupić wersję płytową dodatku i będzie działał z wersją cyfrową.

Tylko pamiętaj w pudełku na ulotce jest nadrukowany kod do gry, musisz go ręcznie wprowadzić do Aplikacji Origin logując się na swoje konto

Jak się zalogujesz to kliknij na pasku u góry "Origin" i "wykorzystaj kod produktu"  wpisz kod z ulotki.

Nie jestem pracownikiem EA, pomagam jako gracz.

3 Replies

• @9469511  Witaj 🙂

Oczywiście, możesz kupić wersję płytową dodatku i będzie działał z wersją cyfrową.

Tylko pamiętaj w pudełku na ulotce jest nadrukowany kod do gry, musisz go ręcznie wprowadzić do Aplikacji Origin logując się na swoje konto

Jak się zalogujesz to kliknij na pasku u góry "Origin" i "wykorzystaj kod produktu"  wpisz kod z ulotki.

Nie jestem pracownikiem EA, pomagam jako gracz.

• Bardzo dziękuję za odpowiedź 🙂 mam jeszcze pytanie czy później będę musiała uruchamiać grę z płyty? 

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    6 years ago

@9469511  

Płyta już nie będzie potrzebna.

Wystarczy tylko, że zalogujesz się na Origin i to wszystko - Tak jak teraz obecnie grasz.

Wszystkie nowe elementy - Meble, Ubranie etc. z nowego dodatku będą dostępne w Twojej grze.

P.S. Tylko pamiętaj, że klucz dodatku musisz wpisać na tym koncie, gdzie obecnie masz podstawkę gry The Sims 4. Nie zakładaj czasami nowego konta.

Pozdrawiam 🙂

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,150 PostsLatest Activity: 10 hours ago