Forum Discussion
To może być wina tego moda, gdyż możesz mieć w grze jego wersję sprzed aktualizacji gry, a ona jest zepsuta. Najlepiej więc wyjmij cały folder Mods z gry, następnie napraw ja w aplikacji EA. Gdy to już zrobisz, przeczytaj uważnie poradnik i zastosuj wszystkie jego wskazówki: Poradnik : Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami. | EA Forums - 11091536
tylko jest taki problem że to już od wielu miesięcy występuje. No już z rok minie około więc wątpię że mod by tak długo miał starszą wersje
- danuta7203 months agoHero+
Nie znalazłam takiego błędu na angielskiej części forum EA i ja też go nie mam w grze, więc błąd występuje tylko w twojej grze. Dlatego sprawdź, proszę, czy a pewno masz najnowszą wersję moda.
- kuba_catsklad3 months agoRising Rookie
tak mam najnowszą wersje moda
- danuta7203 months agoHero+
Z katalogu Dokumenty>Electronic Art wyjmij folder The Sims 4 na pulpit komputera, a następnie napraw grę w aplikacji EA.
Włącz grę. W tym katalogu utworzy się nowy folder The Sims 4,a w grze pokaże się najpierw CAS, gdyż będzie to całkiem nowa gra. Wybierz w CAS jakiegoś Sima/rodzinę i umieść ich w jakimś domu z gry, a następnie sprawdź rozgrywkę.
Jeżeli w nowej grze Simy będą mogły spać, będzie to oznaczało, że w starej grze nadal masz zepsute mody, lub/i tamten folder gry uległ uszkodzeniu.