Forum Discussion

Nenani95's avatar
Nenani95
Seasoned Novice
17 days ago
Solved

the sims 4 Fairy Garden digital content

siemanko mam taki problem kupiłam najnowszy dodatek do the sims 4 wszystko ładnie się sciagneło ale po uruchomieniu gry wszyttkie interakcje dotyczace bycia wróżka były jak jakgby zablokowne ? może nie do konca zablokowane ale był bialy kafelek plus przednioty w trybie budowania były jak w debug postanowiłam wyjść z gry i przy pomocy komendy napraw sprobować ogarnać ten problem ... no coż teraz wyskakuje mi błąd że nie posiadam tej gry ! a mam ją normanlnie w biblotece ale nawet teraz nie moge zagrac więc pytanie jak to naprawić bo jesli moja ostatnia szansą to odinstalowanie i instalowanie tego ponownie to bedzie dla mnie koszmar 

• Mogę stwierdzić, że naprawiłam swój problem, gdyż sama komenda napraw nie działała i wyskakiwał ten komunikat uznałam, że najlepszym sposobem na ostatnią szansę naprawy tego problemu jest odinstalowanie i instalacja ponownie, tak też zrobiłam i ku mojemu zdziwieniu wszystko nagle działa poprawnie, wiec polecam odinstalować i zainstalować ponownie.

3 Replies

• Nenani95's avatar
    Nenani95
    Seasoned Novice
    10 days ago

Mogę stwierdzić, że naprawiłam swój problem, gdyż sama komenda napraw nie działała i wyskakiwał ten komunikat uznałam, że najlepszym sposobem na ostatnią szansę naprawy tego problemu jest odinstalowanie i instalacja ponownie, tak też zrobiłam i ku mojemu zdziwieniu wszystko nagle działa poprawnie, wiec polecam odinstalować i zainstalować ponownie.

• Nenani95's avatar
    Nenani95
    Seasoned Novice
    10 days ago

Sytuacja nadal jest aktualna , status mojego zamowienia tego dodatku jest zrealizowany kupiony czeka w biblotece mam też potwierdzenie na emailu o zakupie danego dodatku a co do komunikatu wystepujacego podczas prób zaistalowania "We've paused the download because you don't own this title. you can cancel the download, keep it paused, or visit the Game hub for more options " własnie jestem na etapie odinstalowania i instalacji całej gry od nowa :/ jesli to nie pomoże to juz nie mam pojecia co zrobić

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 days ago

Hej Nenani95​ 

Jeśli sytuacja jest aktualna, daj nam znać jaki jest status zamówienia Twojego dodatku a jeśli status jest Zakończony, wówczas prześlij komunikat, który wyświetla się w czasie naprawy gry.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,307 PostsLatest Activity: 11 hours ago