Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago
Solved

The Sims 4 gra nie reaguje

Gra nie reaguje po dwukrotnym kliknięciu. Wcześniej jeszcze wyskakiwał błąd inicjacji. Nie wiem co robić próbowałam naprawić grę w Origin i czyściłam CCleaner' em i nadal nic.

Warto zaznaczyć że przedtem gra działała na tym laptopie ale musiałam odinstalować żeby wgrać nowe sterowniki i poreperować pamięć laptopa i dwa dni temu gdy zainstalowałam Simsy wyskakiwał właśnie ten błąd inicjacji po tym odinstalowałam Origin wyczyściłam laptopa i zainstalowałam Origin ( z płyty tak samo jak Simsy więc nie pirackie) nie zadziałało. Po tym odinstalowałam Simsy i zainstalowałam ponownie... nadal komunikat związany z inicjacją. Teraz zmieniłam ustawienia na zgodność z Windows XP (z dodatkiem Service Pack 2) i gra nie reaguje . 

Windows 7 Ultimate

Service Pack 1

Procesor : Intel(R) Pentium(R) CPU B950 @ 2.10GHz 

Pamięć RAM (zainstalowana) : 8GB

Błagam o pomoc !!!

• @julkakluczynska Witaj!

Prosiłbym abyś sprawdziła, kroki opisane przeze mnie w tym wątku, dotyczącym problemów z działaniem/uruchomieniem gry Sims 4. Jeśli kroki nie pomogą podeślij nam proszę zrzut ekranu o błędzie i plik DXDIAG

Trzymam kciuki 🤞

2 Replies

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    9 years ago

@julkakluczynska Witaj!

Prosiłbym abyś sprawdziła, kroki opisane przeze mnie w tym wątku, dotyczącym problemów z działaniem/uruchomieniem gry Sims 4. Jeśli kroki nie pomogą podeślij nam proszę zrzut ekranu o błędzie i plik DXDIAG

Trzymam kciuki 🤞

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    9 years ago
    Dziękuje za szybką odpowiedź okazało się że musialam przeinstalować na inny dysk 🙂 Jeszcze raz bardzo dziękuje za chęć pomocy mi .

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 9 hours ago