Forum Discussion

LUCKTECH9's avatar
5 years ago

The sims 4 Mod na więcej pieniędzy na start

Spoiler

Dzień dobry mam 2 pytania odnośnie modu. Chciałbym mieć więcej pieniędzy na Start  do gry the sims 4 i jakiś czas temu znalazłem, ze mogę mieć 500000 simoleonów. Korzystałem z tego przez dłuższy czas i wszystko działało. 

TS4 Limited Funds Begone!, ale teraz gdy korzystam z tej strony ponownie to mam tylko sto pięćdziesiąt tysięcy i nic więcej a właśnie wcześniej miałem te 500000 simoleonów więc zastanawiam się czemu tak jest. Drugie pytanie mam. Czy znacie może jakiś inny mod, który będzie podobny do tego pierwszego. 

Spoiler

1 Reply

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago

@LUCKTECH9

Nie potrzebujesz do tego modu. Wiekszość zmian w grze mozesz zrobić używając kodow EA co jest znacznie bezpieczniejsze od uzywania modów ktore muszą być czesto aktualizowane po kazdej aktualizacji gry.
    Wcisnij Control + Shift + C co wywola konsole do wpisywania kodów
    Wpisz tam
    testingcheats on nastepnie wcisnij Enter
    teraz wpisz:

motherlode i znów wciscnij Enter
    W tym momencie rodzina otrzyma 50 tysiecy $
    Aby konsola kodow znikła z ekranu znów wcisnij Control + Shift + C
    Oficjalne kody EA w odroznieniu od modów to akceptowane i uzyteczne narzedzie dla gracza
    Wiecej o kodach znajdziesz tutaj - niestety po angielsku wiec jesli masz z tym klopot uzyj tłumacza Google
    https://www.carls-sims-4-guide.com/cheats.php

Nie jestem pracownikiem EA

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago
7,568 Posts