Forum Discussion

vesskax's avatar
9 years ago

The Sims 4 nie zapisuje się gra po pobranych modach

Mam mały problem. A mianowicie, pewnie większość z was pobiera sobie Mody typu włosy, ciuchy, meble itp., ja też pobrałam, większość z tych rzeczy działa, jednak problem polega na tym że po każdym zapisaniu gry ona znika. Zniknęły nawet rodziny i domy które miałam zanim pobrałam wszystkie te mody. Oczywiście usunęłam te wszystkie rzeczy ale nadal tak się dzieje. Wiecie może co zrobić, żeby juz tak nie było? Ktoś może miał taki sam problem?

1 Reply

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    9 years ago

@vesskax Witaj!

Mody mimo dodania ciekawych treści ze strony społeczności Sims, nie są przetestowane i przez to nie wspierane przez studio. Używanie ich może mieć niestety różne skutki na grę jak i jej zapisy. Dlatego jeśli używasz modów spróbuj je wyłączyć - instrukcja jak to zrobić - LINK

Dodatkowo możesz spróbować tzw.  zresetowania gry Sims 4 - spowoduje to utworzenie nowego "świeżego" folderu ustawień/zapisu celem przetestowania, instrukcję znajdziesz TUTAJ

W momencie gdy zapisy uległy uszkodzeniu, możesz spróbować je przywrócić

Powodzenia! 🤞

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,325 PostsLatest Activity: 6 minutes ago