Forum Discussion
Hej @Angelka0508
Dzięki za odpowiedź, miałem na myśli mój wcześniejszy wpis w tym wątku czyli:
@EA_Kuba napisał/a:
Hej @Angelka0508 (...)
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Abyśmy mogli przyjrzeć się tej sytuacji, powiedzcie nam:
- Czy została do Waszego konta przypisana w ramach bezpłatnej wersji?
- Czy gra została przez Was kupiona w preferowanym języku, zanim została udostępniona jako darmowy produkt?
- Czy na Waszych kontach są aktywne ulepszenia gry np. Ulepszenie do cyfrowej edycji specjalnej?
Jeśli wcześniej poniższe kroki nie zostały przez Was wykonane, poproszę Was o:
- Usunięcie gry z poziomu biblioteki gier.
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej EA app. Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
- Ponowne zalogowanie się do aplikacji i upewnienie się, że język aplikacji został odpowiednio ustawiony. Jak zmienić język w EA app.
- Ponową instalację gry.
- Jeśli podczas instalacji nie ma do wyboru z listy rozwijanej interesującego Was języka, który wcześniej był dostępny - poproszę Was o przesłanie zrzutu ekrany z dostępnymi językami.
edit: Połączyłem kilka nowych wątków poruszających ten problem w jeden oraz wydzieliłem komentarze z innej dyskusji z zeszłego roku.
Hej wszystkim,
Zostałem poproszony o sprawdzenie czy opisany przez Was problem pojawia się nadal?
Podobnie jak poprzednio poproszę Was o:
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej EA app. Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
- Ponowne zalogowanie się do aplikacji i upewnienie się, że język aplikacji został odpowiednio ustawiony. Jak zmienić język w EA app.
- Ponową instalację gry.
- Jeśli podczas instalacji nie ma do wyboru z listy rozwijanej interesującego Was języka, który wcześniej był dostępny - poproszę Was o przesłanie zrzutu ekrany z dostępnymi językami.
- 12 months ago
Odinstalowanie aplikacji i TS4 nic nie daje, kilkakrotnie uruchamiałam aplikacje podobnie, kilkakrotnie odzyskiwałam pamięć podręczną, kilka razy pisałam do supporta na EA, niestety tam nie potrafią pomóc. Ciągle tylko piszą że zgłoszą ten problem do techników itd, proszę być cierpliwym, obiecują że jak najszybciej zajmą się sprawą ale nic sie nie dzieje.. Rozumiem że mój problem może być związany z tym że mieszkam w UK jednad podstawka gry jest zakupiona w Polsce i przez ponad rok czasu gra działała w języku polskim bez problemu..
- 12 months ago
hej, mam taki problem jak chce zainstalować simsy i wybrac język jest tylko jeden preferowany angielski, chce zmienić na polski i nie moge nic z tym zrobic, moze wie ktos jak to naprawić ?
- 12 months ago
Cześć,
zrobiłam dokładnie tak jak poradziłeś i nic. Po zmianie z Origin na EAapp mam smsy po angielsku, z tym, ze imiona, nazwa domu jest po polsku. Aplikacja po polsku, sama gra po angielsku. jakieś dodatkowe rady?Pozdrawiam!
- 12 months ago
Hej, u mnie problem dalej istnieje. Przy instalacji mam do wyboru wyłącznie język angielski. Będąc w Polsce zakupiłam w tym miesiącu dodatki do the sims 4 i wszystko przez podstawkę jest dostępne wyłącznie po angielsku.
- EA_Kuba12 months ago
Community Manager
Cześć wszystkim,
Otrzymałem informację, że w ostatnim czasie zostały wprowadzone poprawki mające na celu usunięcie tego problemu.
Ponownie jak poprzednio poproszę Was o "odświeżenie" swojej instalacji i sprawdzenie czy istnieje możliwość zainstalowania gry w preferowanym języku.
- Ponową instalację gry.
- 11 months ago
Hej. U mnie niestety nie pomogło, nadal mam do wyboru tylko język angielski ale obeszłam to inaczej. Wykupiłam VPN (próbowałam to wcześniej ale nie działało, teraz działa) więc włączyłam VPN na lokalizację POLSKA i wyczyściłam pamięć podręczna i mam do wyboru język Polski. Może komuś się przyda taka i formacja. Pozdrawiam 🖐️
- 11 months ago
Polecam VPN . kupilam orginalna fizyczną plyte cd 10 lat temu.(po polsku) Probowalam zainstalować to z plyty dzis , nie poszlo ! Odkad zmienił sie origin na eaapps nie da sie zmienic jezyka , nawet przez zainstalowanie sismow z orginalnej polskiej wersji. Nie musisz placic za VPN. Trzeba znalezc taki co daje bezplatne 7 dni bez podawania numeru karty czy paypal. Zainstaluj vpn , zmien na polske , zainstaluj simsy w eaapp PO POLSKU, I nie musisz sie martwic o reszte. Te ciecie z ea nie umieja nam uzytkownikom pomoc od 2 lat! Zenada ! Jak cos to zapraszam , pomoge, Karolina
- 11 months ago
Ponownie zrobiłam wszystko krok po kroku. Podsyłam screena - jedyny dostępny język na liście to angielski. :/
- 9 months ago
Witam,
Mam ten sam problem co przedmówcy i jeśli nie jesteście w stanie go rozwiązać na aplikacji EAapp to chciał bym się dowiedzieć jak odzyskać pieniądze za grę oraz dodatki.
Z góry zaznaczam ze próbowałem czyścic dane etc itp... dalej jest tylko angielski.
- 9 months ago
Kolejna świetna platforma i pomysł z tym Answers HQ 🙂 każdy ma tu to w upie :P nawet nikt tu nie odpisuje z EA. Będzie trzeba chyba oficjalna reklamacje zgłaszać.
- 4 months ago
U mnie problem NADAL AKTUALNY. O ile próbowałam sobie do tej pory radzić sama, o tyle teraz, po zakupie najnowszego dodatku, jestem już totalnie wkurzona. Nie rozumiem wielu słów, męczę się z tłumaczeniem - żeby wiedzieć, co i jak działa, jak grać, co robić, aby korzystać z nowinek wprowadzonych do dodatku. Zamiast cieszyć się nową grą, co i rusz się denerwuję. Zapłaciłam kupę kasy za grę, w którą nie mogę grać na luzie i spokojnie, tak jak dawniej. WTF...
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 10 hours ago
- 11 hours ago
- 11 hours ago
- 11 hours ago