Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
12 months agoHej wszystkim,
Zostałem poproszony o sprawdzenie czy opisany przez Was problem pojawia się nadal?
Podobnie jak poprzednio poproszę Was o:
- Usunięcie gry z poziomu biblioteki gier.
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej EA app. Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
- Ponowne zalogowanie się do aplikacji i upewnienie się, że język aplikacji został odpowiednio ustawiony. Jak zmienić język w EA app.
- Ponową instalację gry.
- Jeśli podczas instalacji nie ma do wyboru z listy rozwijanej interesującego Was języka, który wcześniej był dostępny - poproszę Was o przesłanie zrzutu ekrany z dostępnymi językami.
12 months ago
Odinstalowanie aplikacji i TS4 nic nie daje, kilkakrotnie uruchamiałam aplikacje podobnie, kilkakrotnie odzyskiwałam pamięć podręczną, kilka razy pisałam do supporta na EA, niestety tam nie potrafią pomóc. Ciągle tylko piszą że zgłoszą ten problem do techników itd, proszę być cierpliwym, obiecują że jak najszybciej zajmą się sprawą ale nic sie nie dzieje.. Rozumiem że mój problem może być związany z tym że mieszkam w UK jednad podstawka gry jest zakupiona w Polsce i przez ponad rok czasu gra działała w języku polskim bez problemu..
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 5 hours ago
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 9 hours ago
- 9 hours ago
- 10 hours ago
- 10 hours ago