Forum Discussion
Hej wszystkim,
Zostałem poproszony o sprawdzenie czy opisany przez Was problem pojawia się nadal?
Podobnie jak poprzednio poproszę Was o:
- Usunięcie gry z poziomu biblioteki gier.
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej EA app. Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
- Ponowne zalogowanie się do aplikacji i upewnienie się, że język aplikacji został odpowiednio ustawiony. Jak zmienić język w EA app.
- Ponową instalację gry.
- Jeśli podczas instalacji nie ma do wyboru z listy rozwijanej interesującego Was języka, który wcześniej był dostępny - poproszę Was o przesłanie zrzutu ekrany z dostępnymi językami.
Cześć wszystkim,
Otrzymałem informację, że w ostatnim czasie zostały wprowadzone poprawki mające na celu usunięcie tego problemu.
Ponownie jak poprzednio poproszę Was o "odświeżenie" swojej instalacji i sprawdzenie czy istnieje możliwość zainstalowania gry w preferowanym języku.
- Usunięcie gry z poziomu biblioteki gier.
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej EA app. Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
- Ponowne zalogowanie się do aplikacji i upewnienie się, że język aplikacji został odpowiednio ustawiony. Jak zmienić język w EA app.
- Ponową instalację gry.
- Jeśli podczas instalacji nie ma do wyboru z listy rozwijanej interesującego Was języka, który wcześniej był dostępny - poproszę Was o przesłanie zrzutu ekrany z dostępnymi językami.
- 11 months ago
Hej. U mnie niestety nie pomogło, nadal mam do wyboru tylko język angielski ale obeszłam to inaczej. Wykupiłam VPN (próbowałam to wcześniej ale nie działało, teraz działa) więc włączyłam VPN na lokalizację POLSKA i wyczyściłam pamięć podręczna i mam do wyboru język Polski. Może komuś się przyda taka i formacja. Pozdrawiam 🖐️
- 11 months ago
Polecam VPN . kupilam orginalna fizyczną plyte cd 10 lat temu.(po polsku) Probowalam zainstalować to z plyty dzis , nie poszlo ! Odkad zmienił sie origin na eaapps nie da sie zmienic jezyka , nawet przez zainstalowanie sismow z orginalnej polskiej wersji. Nie musisz placic za VPN. Trzeba znalezc taki co daje bezplatne 7 dni bez podawania numeru karty czy paypal. Zainstaluj vpn , zmien na polske , zainstaluj simsy w eaapp PO POLSKU, I nie musisz sie martwic o reszte. Te ciecie z ea nie umieja nam uzytkownikom pomoc od 2 lat! Zenada ! Jak cos to zapraszam , pomoge, Karolina
- 5 months ago
Jak to zrobić z tym vpnem. zainstalowałam, zmieniłam na Polskę a gra w EA dalej po angielsku 😭😭😭😭
- 11 months ago
LUDZIE. Zainstalujcie vpn dajcie na polske. O zainstalujcie wtedy simsy . Pomoglo , juz pisalam tu wcześniej kom ale ich nie widze wiec pisze jeszcze raz pozdro
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 11 hours ago
- 11 hours ago
- 11 hours ago
- 11 hours ago