Forum Discussion
Hej @Angelka0508 @Kikkutek @Imimce
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Abyśmy mogli przyjrzeć się tej sytuacji, powiedzcie nam:
- Czy została do Waszego konta przypisana w ramach bezpłatnej wersji?
- Czy gra została przez Was kupiona w preferowanym języku, zanim została udostępniona jako darmowy produkt?
- Czy na Waszych kontach są aktywne ulepszenia gry np. Ulepszenie do cyfrowej edycji specjalnej?
Jeśli wcześniej poniższe kroki nie zostały przez Was wykonane, poproszę Was o:
- Usunięcie gry z poziomu biblioteki gier.
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej EA app. Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
- Ponowne zalogowanie się do aplikacji i upewnienie się, że język aplikacji został odpowiednio ustawiony. Jak zmienić język w EA app.
- Ponową instalację gry.
- Jeśli podczas instalacji nie ma do wyboru z listy rozwijanej interesującego Was języka, który wcześniej był dostępny - poproszę Was o przesłanie zrzutu ekrany z dostępnymi językami.
Mam ten sam problem z simsami. Wczoraj kupilam i zainstalowalam kilka dodatkow "razem razniej" "kuchnia na wypasie" "byc rodzicem" i "domowy kucharz". Po instalacji wszystkie przedmioty z dodatku "kucharz domowy" byly pokazane jako *DEBUG a w tworzeniu sima nowe aspiracje zwiazane z tym dodatkiem wogole sie nie rozwijaly z informacja. Postanowilam naprawic gre i to po tym moj jezyk nagle przestawil sie na angielski. Probowalam krokow z tego forum wlacznie z deinstalacja ale nic nie dziala. Przy instalacji moge wybrac jedynie jezyk angielski choc wszystko a w plikacji jest ustawione na jezyk polski. Czy ktos juz naprawil ten problem?..
- 10 months ago
Problem NADAL ISTNIEJE. Mnie to już zaczęło poważnie irytować. Mam oryginalną grę ze wszystkimi dodatkami. Zapłaciłam za całość naprawdę gruby pieniądz, bo sami wiecie, to nie są tanie rzeczy. Coś się zepsuło KILKA MIESIĘCY TEMU, język zmienił się na obcy, którym operuję wprawdzie w stopniu średnio zaawansowanym, ale specyficzne gry i żarty jęykowe w Sims sprawiają mi w angielskim duże trudności.Gra się niekomfortowo, czasami popełniam głupie błędy, bo coś źle zrozumiałam. Piszę o tym problemie w tym wątku już po raz n-ty. I nic, zero skutków, chociaż robiłam już wszystko, co było proponowane, jako rozwiązanie. :/
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 10 hours ago
- 14 hours ago
- 14 hours ago
- 15 hours ago
- 15 hours ago