4 years ago
the sims 4 zjawiska paranormalne
The Sims 4 zjawiska paranormalne nie działają normalnie - jak się wchodzi w karierę na zleceniu pasek zaliczania zadania nie działa - po usunięciu zjaw pasek nie idzie do przodu. Naciskałam napraw g...
szybkość żółwia naprawa trwa wieczność mogłoby się tydzień naprawiać i nie dojdzie do końca. To nie jest jedyny błąd w grze:
1 brak możliwości wypełniania paska zadań w karierze zjawisk nadnaturalnych - co dziwne jeśli wyjdę z gry całkowicie i puszcze choć na chwile naprawę to po wejściu jedną pracę wykonam w zjawiskach ale jak ponownie sim idzie do pracy w tym to pasek zadań już się nie zapełnia.
2. Nie idzie postarzyć sima przez tort urodziny nie działają i jest błąd niemowlaki są czarne. Kota też nie idzie postarzyć przez smakołyk. Automatycznie urodziny jak wypada dzień urodziny też się nie dokonują - musze zmieniać w casie w edycji rodziny kodami wiek.
A tak pyzatym, standardowych błędów jest masa - simy nie chcą jeść - musze je karmić z wyposażenia.
np teraz próba naprawy staneła mi na Miejskim życiu
Czy to jest spowodowane tym że posiadam całą serie gier The Sims 4?
U znajomej która też sobie to kupiła istnieje ten sam problem z grą.
Dwa komputery różne i ten sam problem.
Niestety taką prace w rodzinie mają że antywirus jest konieczny nie mogę go odinstalować.
A modami nie gram nie posiadam żadnych modów od czystej instalacji gry - nie mam modów
To też sprawdziłam nie mam włączonego - %ProgramData%/Electronic Arts/EA Desktop,
Jednym słowem problem istnieje w grze zakupionej ostatnio - tych zjawiskach paranormalnych - po jej instalacji zaczeły się problemy
sprawdziłam też to - EADesktop i EALauncher . nie nie mam wcale tych pików
Nie ma rozwiązania dla problemu - problem jest w akcesoriach a tak mi na nich zależało - najbardziej lubię grać fantasy w simsach