The Sims4
Hej! Przychodzę z pytaniem, gdyż mam The Sims4 na laptopie a że mój laptop ma mało pamięci (ale mam 3 dodatki, 2 kolekcje i 1 akcesoria). I bym chciała przenieść z laptopa za pomocą pendrive na mój komputer stacjonarny, ale na tym komputerze stacjonarnym nie mam możliwości połączenia się z internetem. I moje pytanie brzmi czy mogę BEZPIECZNIE przeciągnąć po prostu Simsy do pendrive i odpalić na komputerze? I nie Będę mogła pobrać ani zalogować się do EA z powodu braku internetu. Może pytanie brzmi dziwnie ale bym bardzo chciała przenieść na komputer bo tam jest wiecej pamięci. Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję 🙂
Wystarczy pobrać na pendrive folder The Sims 4 znajdujący się w katalogu Dokumenty, ale niestety, przykro mi, ale do pierwszego uruchomienia gry na komputerze będziesz potrzebowała internetu.
Najpierw będziesz musiała zainstalować na komputerze aplikację EA APP, następnie zalogować się na swoje konto i włączyć grę, żeby gra (pliki instalacyjne) została zainstalowana w Programie systemowym komputera (Files) . Dopiero wtedy, gdy w katalogu Dokumenty utworzy się nowy folder rozgrywki - The Sims 4, będziesz mogla zamienić go z folderem The Sims 4 z laptopa.
Pozdrawiam.