Forum Discussion

RoziDM's avatar
2 years ago
Solved

Trwa ładowanie gry.

Ostatnio przelozylam ts4 na dysk D. Teraz gdy probuje grac nie moge wejsc w tryb budowania, w tryb stworz sima lub podrozowac. Jak to naprawic?

10 Replies

• RoziDM's avatar
    RoziDM
    2 years ago

Niestety naprawianie gry nie pomoglo. Postaram sie odinstalowac gre i zainstalowac od nowa, jednak obawiam sie ze usuna mi sie wszystkie dodatki. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@RoziDM może się okazać, że dodatki trzeba będzie zainstalować ponownie. Najważniejsze jednak jest to, by przed przeinstalowaniem gry wykonać kopię zapasową swoich postępów.

• RoziDM's avatar
    RoziDM
    2 years ago

Wszystko odinstalowalam i zainstalowalam ponownie, niestety dalej mam ten sam problem ☹️(

• Jeju mam ten sam problem bardzo liczę na pomoc aż innych użytkowników. Tak samo naprawiłam grę jak i zainstalowałam ją ponownie na nowo niestety nic to nie dało 

• @zuzika2006ja jakiś cas temu miałam problem z językiem w grze zmienił się na angielski korzystając z meilowej pomocy odinstalowałam gre z dysku wyłąłczyłam i włączyłam laptopa i zainstalowałam gre ponownie ,aczkolwiek

teraz i u mnie pojawił się problem z wejściem w światy,gdzie jeszcze 3 godziny temu grałam bez problemu

• RoziDM's avatar
    RoziDM
    2 years ago

Pierwsza opcja zadzialala, bardzo dziekuje🩷🩷

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 15 hours ago