Forum Discussion

Beberona's avatar
2 years ago
Solved

Ts4 ps4 podnoszenie obiektów

Hej 

Włączyłam sims4 i nie działa mi podnoszenie obiektów, mam najnowszą aktualizację gry i konsoli. Obiektów nie da się w żaden sposób podnieść a wprzypadku powiększania, da się to zrobić do nieograniczonych rozmiarów gdzie wcześniej na pewnym etapie powiększanie się zatrzymywało. Miałam wpisane kody i robiłam wszystko jak zawsze. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale kupiłam dodatek kompaktowe wnętrza. Wcześniej wszystko działało prawidłowo. Z góry dziękuję za pomoc 

• @Beberona

Dodanie tego dodatku nie powinno nic zmienić i kody dalej powinny działać.
    Wyczyść cache konsoli - odlącz ja od zasilania na 5 minut a potem podłącz do prądu ponownie.
    Jeśli to co wyżej nie pomoże, a bardzo ci na tym kodzie MOO zależy aby działał reinstaluj grę

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    2 years ago
    @Beberona

Dodanie tego dodatku nie powinno nic zmienić i kody dalej powinny działać.
    Wyczyść cache konsoli - odlącz ja od zasilania na 5 minut a potem podłącz do prądu ponownie.
    Jeśli to co wyżej nie pomoże, a bardzo ci na tym kodzie MOO zależy aby działał reinstaluj grę

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 18 minutes ago
7,696 Posts