martyna121213Rising Newcomer3 months agoUaktualnienie Myślę, że fajnym pomysłem na aktualizację by było dodanie nowych ras psów i kotów.
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoHej martyna121213 Dzięki za podzielenie się z nami swoim pomysłem! 👍
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 minutes ago7,776 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 minutes ago7,776 Posts
Recent DiscussionsNie mogę pływać w Sulani! Cześć wszystkim! Powoli tracę już zmysły i naprawdę muszę wiedzieć, czy ktoś jeszcze ma ten sam problem, czy to jakiś znany błąd po ostatniej aktualizacji. Chodzi o świat Sulani z dodatku Wyspiarsk...Kariera aktora - makijaż i fryzura Po najnowszej aktualizacji występuje problem z czynnością wykonania makijażu i fryzury na stanowisku stylisty podczas aktywnego dnia pracy aktora. Można przystąpić do tej czynności, fotel i stylista ...Gra się wyłącza Po ostatniej majowej aktualizacji (HotFix) gra sama się wyłącza po jakiś 15-20 minutach grania. Nie pokazuje żadnych błędów, po prostu wychodzi do pulpitu. Naprawa gry nic nie dała. Odinstalowanie (w...Drzewo genealogiczne Cały czas w grze mam błędy w drzewie genealogicznym. Dodają się jakieś irracjonalne związki i połączenia. Np. moja simka ma dziecko z simem, a nagle ona jest jego siostrą. Albo jak dwóch nastolatków ...instalacja dodatkow do the sims 4 Dzis pobieralam moje dodatki na ea i super świetnie wszystko zainstalowane a jak wchodzw w gre pokazuje mi ze nie sa zainstalowane i nie wiem w czym gra problem i juz wchodzilam wychodzilam zamykalam...