martyna121213Rising Newcomer1 month agoUaktualnienie Myślę, że fajnym pomysłem na aktualizację by było dodanie nowych ras psów i kotów.
EA_KalinaCommunity Manager1 month agoHej martyna121213 Dzięki za podzielenie się z nami swoim pomysłem! 👍
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,686 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,686 Posts
Recent DiscussionsZniknęła winda w apartamencie w San Myshuno W moim apartamencie w San Myshuno zniknęła winda przy wejściu do mieszkania i został tylko pusty szyb windy. Gra pokazuje komunikat, że parcel wymaga windy dla budynku mieszkalnego (0/1 wymaganych ob...Altualizacja Cześć, dzisiaj ściągnęłam aktualizację i po niej nie moge normalnie grać. Dodatki w bibliotece sa zainstalowane ale po włączeniu gry jakby ich nie bylo. Pojawia sie informacja ze sa w posiadanych ale...niedziałające dodatki Witam Wykupiłam dodatki psy i koty oraz wiejska sielanka. Są zainstalowane w EA ale gdy uruchamiam grę wyświetla się komunikat, że dodatki nie są zainstalowane Aktualizacja usunęła dodatki ! Cześć po aktualizacji 6.06.2024r. Zostały mi usunięte wszystkie dodatki z gry. Nie mam pojęcia co mogę zrobić aby je odzyskać. Brak najnowszej aktualizacji gry Nie wyświetla mi się do pobrania najnowsza aktualizacja. Bez najnowszej aktualizacji mam uniemożliwione pobieranie jakichkolwiek parceli, rzeczy z galerii. Wyświetla mi komunikat że nie posiadam najn...