martyna121213Rising Newcomer2 months agoUaktualnienie Myślę, że fajnym pomysłem na aktualizację by było dodanie nowych ras psów i kotów.
EA_KalinaCommunity Manager2 months agoHej martyna121213 Dzięki za podzielenie się z nami swoim pomysłem! 👍
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 month ago7,735 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 month ago7,735 Posts
Recent DiscussionsNie działa galeria Po wczorajszej aktualizacji nie działa galeria gdy próbuje udostępnić parcelę lub rodzinę nie wyświetla się nawet w moim katalogu a w bibliotece pokazuje że jest udostępniona, plus usnęło mi wcześnie...Simowie zawieszają się tylko na konkretnych parcelach Hej, od czasu lutowej aktualizacji niektórzy moi Simowie zawieszają się podczas wykonywania zadań. Dzieje się tak tylko na niektórych parcelach mieszkalnych, więc dotyczy tylko niektórych rodzin. Gra...Problem z kolekcjami w sklepie EA Witam, Na początku miesiąca chciałam kupić kolekcje, lecz sam sklep EA nie pozwalał mi na to, ze względu na wprowadzenie waluty Moola. Zmusiło mnie to do zakupu kolekcji przez tą walutę. Wszystko by...Kariera Konsultanta ds. miłosnych Hej, W tej karierze (poziom SWAT) w telefonie jest dostępna opcja: NEGOCJUJ PREMIĘ: SWAT. Ale kiedy na tę opcję simem, nic się nie dzieje. Ikonka nawt nie pokazuje się z lewej strony w kolejce na pa...Błędy Błędy state to nie odznacza się aspiracja Łowczyni stworzone- idź na ryby razem. Maluj na podstawie zdjęcia poza domem jest białe płutno choć było naprawione,to jest od nowa. Zacina s skrzynia na tow...