Forum Discussion

Wez0Sie's avatar
Wez0Sie
Newcomer
26 days ago
Solved

Nie działa galeria

Po wczorajszej aktualizacji nie działa galeria gdy próbuje udostępnić parcelę lub rodzinę nie wyświetla się nawet w moim katalogu a w bibliotece pokazuje że jest udostępniona, plus usnęło mi wcześniej udostępnione rodziny 

• Naprawione w aktualizacji 1.123.80.1020/2.32 

[EA Forums] Niektórzy gracze zauważyli, że wyświetlane w Galerii wyniki wyszukiwania nie zawsze były zgodne z oczekiwaniami. Było to spowodowane błędem filtrowania. Nie usunęliśmy żadnych obiektów z Galerii, w związku z czym nadal są one dostępne – można je przeglądać, pobierać i nawiązywać z nimi interakcje.

Jeśli problem nadal występuje, utwórz nowe zgłoszenie błędu. Dzięki!

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    24 days ago

Hej Wez0Sie​ 

Na start spróbuj zamknąć grę i uruchomić ją ponownie, a jeśli to nie pomoże wyloguj się z konta EA w grze i zaloguj ponownie - to często odświeża bibliotekę. Dobrze też sprawdzić, czy filtr w galerii nie jest ustawiony np. tylko na „moją bibliotekę” albo konkretną zawartość. U części osób pomaga też po prostu odczekanie i ponowne sprawdzenie po jakimś czasie, bo galeria potrafi się zsynchronizować z opóźnieniem po aktualizacji.

• nattallie96's avatar
    nattallie96
    Rising Traveler
    23 days ago

Ja z kolei po raz kolejny nie mogę zapisać parceli w bibliotece. Wyskakuje taki komunikat przy każdej próbie zapisu: „Upłynął czas oczekiwania podczas przesyłania. Sprawdź połączenie internetowe lub spróbuj ponownie za chwilę.” Z połączeniem internetowym jest wszystko w porządku. 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    23 days ago

Wez0Sie​ 

Niestety jest to błąd, który pojawił się po najnowszej aktualizacji gry. Błąd został już zgłoszony przez graczy, na angielskiej części forum EA. Jeżeli chcesz, żeby twórcy gry naprawili go jak najszybciej, dodaj swój głos w tym temacie, oraz dopisz swój komentarz (po angielsku). 

nattallie96​

Twój  błąd jest inny, dobrze, żebyś założyła osobny temat. :) 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 days ago

Naprawione w aktualizacji 1.123.80.1020/2.32 

[EA Forums] Niektórzy gracze zauważyli, że wyświetlane w Galerii wyniki wyszukiwania nie zawsze były zgodne z oczekiwaniami. Było to spowodowane błędem filtrowania. Nie usunęliśmy żadnych obiektów z Galerii, w związku z czym nadal są one dostępne – można je przeglądać, pobierać i nawiązywać z nimi interakcje.

Jeśli problem nadal występuje, utwórz nowe zgłoszenie błędu. Dzięki!

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 days ago
7,746 Posts