Forum Discussion

missqueen1989's avatar
missqueen1989
Seasoned Novice
11 months ago

unable to start. 135dec40;90f69cf;00000075:495f32a0

Witam. Od ostaniej aktualizacji nie mogę włączyć gry z aplikacji EAapp.

Aplikacja się łąduje, wszystko wyświetla a po uruchomieniu gry wyskakuje okienko "przygotowywanie gry" , znika i wyrzuca błąd. 

Nie mam modów.

sterowniki są aktualne

antywirus i defender mają sims 4 w wyjątkach i pozwoleniach 

gra była odinstalowana i zainstalowana 

zrobiłam czyste uruchomienie. 

sprawdziłam mnóstwo pomysłów z forum.

16 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Sprawdź ponownie czy antywirus i zapora nie blokują np. pliku startowego gry. W przypadku dalszych problemów możesz tymczasowo odinstalować antywirus i sprawdzić jaki jest tego efekt.

• missqueen1989's avatar
    missqueen1989
    Seasoned Novice
    11 months ago

wyłączyłam defendera i nadal wyrzuca błąd. nie mam innego programu antywirusowego. Jest sens jeszcze raz zainstalować wszystko ? nie działa mi opcja odinstaluj na aplikacji EA

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Spróbuj najpierw odinstalować EA app. Po pobraniu go ponownie z naszej strony wykonaj aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA Updater oraz AppRecovery - obydwa znajdują się w tej lokalizacji:  C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe 

Dodatkowo  upewnij się, że  antywirusowy ma dodany wyjątek dla TS4_DX9_x64.exe oraz pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe.

• Zainstalowałam ponownie i włączyłam oba programy. Aplikacja działa ale gra nadal nie. Jak mam odinstalować sims 4 skoro nie działa mi przycisk "odinstaluj" ??  czym oczyścić komputer z resztek plików przed ponowną instalacją ??

• missqueen1989's avatar
    missqueen1989
    Seasoned Novice
    11 months ago

Zainstalowałam ponownie i włączyłam oba programy. Aplikacja działa ale gra nadal nie. Jak mam odinstalować sims 4 skoro nie działa mi przycisk "odinstaluj" ??  czym oczyścić komputer z resztek plików przed ponowną instalacją ??

• ściągnęłam programy jak Revo czy CCleaner ale na ich liście nie mam sims4 żebym mogła ją odinstalować. Jak to zrobić?? 

Cały czas wyrzuca mi błąd inicjalizacji

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,554 Posts