Forum Discussion

kosmitka214's avatar
8 months ago
Solved

Upiecz trochę ciasteczek the Sims 4

Witam w grze the Sims 4 pojawiają się różne zadania które można wykonywać by otrzymywać różne nagrody mam teraz zadanie by upiec ciasteczka czekoladowe moi Simowie mają 10 poziom gotowania i 4 pieczenia ale gdy klikam na kuchenkę i szukam ciasteczek czekoladowych ich po prostu niema przez to nie mogę przejść zadania czy to kolejny błąd gry czy jak?? Może ktoś też miał taki problem i jakimś sposobem przeszedł to zadanie jeśli ktoś wie co powinnam zrobić będę wdzięczna za pomoc 

• Hej @kosmitka214 

Sprawdź czy klikając na lodówkę opcję Gotuj widzisz ciasteczka czekoladowe...mi się udało je upiec.

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @kosmitka214 

Sprawdź czy klikając na lodówkę opcję Gotuj widzisz ciasteczka czekoladowe...mi się udało je upiec.

• Mam taki sam problem - wygląda na błąd w grze, bo restart nic nie pomógł...

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    8 months ago

@kosmitka214 , @KociKurczak 

Do powyższych wpisów dodam tylko, że twórcy gry już dawno większość wypieków przenieśli do zakładki "Gotuj". Pojęcie "piecz ciasteczka", a nie "gotuj" pojawia się dlatego, że faktycznie ciasteczka piecze się w piekarniku, a nie gotuje się ich na blacie kuchenki.

Zarówno na lodówce, jak na kuchence wszystkie opcje gotowania/pieczenia, itd... są takie same.

• W końcu mu się udało je upiec i zrobiłam wszystkie zadania do końca bardzo dziękuję wszystkim za pomoc 🙂

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 3 hours ago