Forum Discussion

PaniWrobel's avatar
2 years ago

Uruchamianie niemożliwe

Już któryś raz gdy próbuje włączyć The Sims 4 wyskakuje mi komunikat Uruchamianie niemożliwe i niżej ze uszkodzona jest modyfikacja. Po jej usunięciu pokazuje, że kolejna jest uszkodzona. Usunęłam wszystkie mody i pobrałam nowe i po kilku dniach stało się to samo. Zaznaczę że gram na MacBooku. Czy da się to jakoś naprawić? Bo pobieranie ciągle wszystkich modów od nowa jest nieco uciążliwe.

3 Replies

• @danuta720 Ale dlaczego te mody działały wcześniej a nagle z dnia na dzień przestały? Ponad to moja koleżanka ma dokładnie ten sam folder z modami co ja i u niej wszystko działa, a u mnie wyskakuje ten błąd
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@PaniWrobel 

Z naszego artykułu dowiesz się między innymi o tym, że (...) nie nadzorujemy ani nie wspieramy żadnych modyfikacji, nie możemy mieć pewności, że modyfikacja, która nie stwarzała wcześniej żadnych problemów, nie spowoduje ich po aktualizacji.(...) Być może konieczna będzie ponowna instalacja modyfikacji, by stała się kompatybilna z grą po najnowszej aktualizacji. (...)

Jak stwierdzić, czy modyfikacje wywołują problemy.

Modyfikacje mogą powodować problemy i konflikty z The Sims 4 na wiele różnych sposobów. Jeśli masz problemy z grą, nie ma jednego sposobu, by stwierdzić, czy przyczyną są modyfikacje. Najprostszym sposobem sprawdzenia, czy wystąpił problem, jest granie w grę. Mogą występować bardzo oczywiste problemy, takie jak niemożność uruchomienia gry lub błąd wczytywania zapisu, ale również nieznaczne błędy sugerujące, że modyfikacja wywołuje problemy.

• Jeśli korzystasz z zawartości zmodyfikowanej, sprawdź zawartość, taką jak przedmioty i ubrania, i upewnij się, że wszystko działa normalnie. Jeśli na przykład czapka Twojego Sima unosi się nad jego głową, zazwyczaj jest to znak, że coś jest nie tak z tym obiektem z zawartością zmodyfikowaną.
    • Jeśli korzystasz z modyfikacji gry, upewnij się, że wszystko działa jak powinno. Chociaż Simowie uwielbiają nas ignorować, jeśli wchodzą na ściany lub jedzą obiad przez 24 godziny, może to być wskazówka, że to modyfikacja jest tego przyczyną.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 18 hours ago
7,563 Posts