Forum Discussion

ola_green18's avatar
4 years ago
Solved

ustawienia kamery

Jak ustawić kamerę nieruchomo w jednym miejscu? Zarówno w trybie budowania jak i w grze kamera przypadkowo przesuwa przy oddalaniu i przybliżaniu, zamiast zatrzymać się w pożądanym miejscu. Sprawdziłam wersje kamery z sims4 i sims3, w obu mam ten sam problem.

• @ola_green18

1. Wyłącz Origin w grze
    Origin / moja biblioteka gter - prawym myszy na okladke TS4 - opcja wlasciwosci.
    2. Jesli to nie pomoże w panelu sterowania / Sprzęt i Dźwięk/ Urzadzenia i drukarki --> mysz- opcje wskaźnika , wyłącz opcję "pokaż ślad wskaźnika".
    3. Jesli dalej będzisz miec ten problem wejdź do folderu gry w Dokumenty > Electronics Arts > The Sim 4 i usuń do kosza plik o nazwie Options - taki z zebatym kóleczkeim,
    Gra odtworzy go po wlaczeniu ale jesli mialas jakies wlasne ustawienia grafiki w opcjach gry o bedziesz musiala ustawić j na nowo
    Nastepnie napraw gre na Origin
    Origin/Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladkę TS4 opcja Napraw

Nie jestem pracownikiem EA

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @ola_green18

1. Wyłącz Origin w grze
    Origin / moja biblioteka gter - prawym myszy na okladke TS4 - opcja wlasciwosci.
    2. Jesli to nie pomoże w panelu sterowania / Sprzęt i Dźwięk/ Urzadzenia i drukarki --> mysz- opcje wskaźnika , wyłącz opcję "pokaż ślad wskaźnika".
    3. Jesli dalej będzisz miec ten problem wejdź do folderu gry w Dokumenty > Electronics Arts > The Sim 4 i usuń do kosza plik o nazwie Options - taki z zebatym kóleczkeim,
    Gra odtworzy go po wlaczeniu ale jesli mialas jakies wlasne ustawienia grafiki w opcjach gry o bedziesz musiala ustawić j na nowo
    Nastepnie napraw gre na Origin
    Origin/Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladkę TS4 opcja Napraw

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,028 PostsLatest Activity: 21 minutes ago