Forum Discussion

Kornela0's avatar
4 months ago

Wiejska Sielanka problem ze zwierzętami

Witam, mam problem ze zwierzętami w wiejskiej sielance (krowy i lamy). Przeprowadziłam rodzinę, a obory razem ze zwierzętami schowałam do wyposażenia rodziny. Gdy postawiłam obory na nowej parceli nie mogłam dodać do nich swoich zwierząt, na początku była taka opcja ale nie zostały dodane. Później klikając opcję "dodaj zwierzę" to widniały ale nie dalo się ich wybrać, po kupieniu nowych zwierząt do obory te również nie zostały dodane. Dopiero gdy sprzedałam obory i kupiłam nowe mogłam do nich kupić nowe zwierzaki. W skutek tego mam w wyposażeniu rodziny 4 zwierzaki, których nie mogę dodać do obory ani sprzedać. Szkoda bo z pierwszą krową i lamą miałam dobry kontakt i je lubiłam. Podejrzewam, że to błąd gry, ale co z tym zrobić?

5 Replies

• U mnie to samo, mam w wyposażeniu rodziny kilka krów i nie mogę ich dodać do obory. Pokazuje że w oborze jest krowa, a obora jest pusta. Nic się nie da zrobić.

• Kornela0's avatar
    Kornela0
    4 months ago

Próbowałam już chyba wszystkich opcji, nic nie działa, na zagranicznym forum czytałam, że bardzo dużo ludzi ma ten problem. Wychodzi na to, że to błąd gry 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    4 months ago

Hej @Kornela0 , @JoannAleksandra 

Ten problem ma wielu graczy, zajrzyjcie więc na angielską część forum AHQ i w tym temacie opiszcie swój problem (po angielsku), oraz pod pierwszym postem kliknijcie w ikonkę z napisem "Me too". Wtedy twórcy gry (którzy tam zaglądają) będą mogli zobaczyć ilu graczy ma ten problem i wtedy sprawdzą czy na pewno jest to błąd gry.

• Dalej masz ten problem? Bo ja aktualnie tak i nie wiem co z tym zrobić ☹️

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.6,985 PostsLatest Activity: 16 hours ago