Forum Discussion

Justinya0's avatar
5 years ago
Solved

Wszystkie CC i mody zniknęły?

Cześć! Od dłuższego czasu nie włączałam w ogóle gry The Sims 4, dzisiaj włączyłam grę i chciałam stworzyć nową postać w CASie. Moje postacie zawsze są ubrane w custom content, czasami mają też "cust...
  • kreatora's avatar
    5 years ago

@Justinya0

Obawiam sie ze masz racje. Bardzo duzo modów i CC po ostatnich aktualizacjach juz nie działa, albo jesli nawet dziala to szybko wywali cie z gry.
    Tu masz liste zepsutych modów i CC po ostanich aktualizacjach ale jesli dawno nie włączałaś gry to ta lista moze byc niekompletna o te co padly nie przy ostatnich aktualizacjach ale wcześniej.
    https://forums.thesims.com/en_US/discussion/976565/broken-updated-mods-cc-june-20-eco-lifestyle-patch

Zanim zaczniesz wkladac mody do gry napraw gre na Origin
    Origin/Moja biblioteka gier -prawym myszy na okladke TS4 - opcja Napraw
    Dodatkowo jeszcze przed naprawą gry usun przy okazji z folderu gry plik localthunmbcacge.package oraz wszystkie foldery ze słowem cache w nazwie.

Jak juz bedziesz szukac tych zepsutych oprocz tych wymienionych w linku wyzej przeklejajac je po kolei to jak masz duzo CC to zgrupuj je w podfoldery po 50 sztuk w jednym i zamiast sprawdzac je pojedyńczo sprawdzaj na początku caly podfolder.

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,199 PostsLatest Activity: 4 days ago