Forum Discussion

Pandarun's avatar
1 year ago

Wydarzenie Mrocznego Kosiarza

Witam! Po przywracaniu komputera do ustawień fabrycznych nie działa mi te wydarzenie mrocznego kosiarza, znaczy sama ikonka jest ale nie pokazują się zadania, samo to że wywaliło mi inną rozgrywkę i nie ma jej nigdzie. Nie mam żadnych modów ani nic podobnego tylko jakieś tam dodatki itp. Będę wdzięczna za jakiekolwiek rady🙂)

5 Replies

• @Pandarun 

Przywrócenie komputera do ustawień fabrycznych spowodowało usunięcie wszystkich elementów i ponowne zainstalowanie systemu Windows. Oznacza to, że wszystko co miałaś w poprzednio w komputerze zostało z niego usunięte. Niestety została także usunięta twoja stara rozgrywka i będziesz musiała zacząć grę od nowa.

Na przyszłość pamiętaj, żeby przed jakimikolwiek zmianami zrobić sobie kopię gry oraz wszystkich ważnych programów/folderów, które masz w komputerze. Takie kopie trzeba przenieść poza komputer w jakieś bezpieczne miejsce, może być to chmura, pendrive, lub zewnętrzny dysk.

Teraz spróbuj najpierw wyczyścić pamięć podręczną aplikacji EA, następnie napraw  grę w aplikacji. Po tym sprawdź grę.

• gram na ps4, nie uzywam modów, na 3 tygodniu wydarzenie się zawiesiło i nie działa od paru tygodn

• @EA_Kuba 

Nie wiem sama czy tego nie olać, zrobiłam wszystko to co napisała osoba wyżej i nadal nic + na dodatek nie mam już opcji naprawy ts4, simy jak idą do pracy/szkoły stoją przed domem (są w tej pracy/szkole) 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    1 year ago

@Pandarun , @katarzyna_g0804 

Zajrzyjcie proszę, do tego tematu, opisałam w nim co możecie zrobić, żeby przyśpieszyć naprawę tego błędu (mój ostatni post - trzeba zajrzeć na angielską część forum AHQ i tam opisać swój problem, w tamtym temacie podałam link)).

Pozdrawiam

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 14 hours ago
7,594 Posts