Forum Discussion

cuteana's avatar
6 years ago
Solved

Wyrzuca mnie z gry w tkacie ładowania świata

Wyrzuca mnie z gry w momencie wczytywania świata, dopiero co zrobiłam aktualizację.. 🙂

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago

@cuteana

Mam nadzieje ze nie wlaczalas modow w opcjach gry po aktualizacji jesli takie masz,.
    Jesli jednak to zrobiłas wysuń folder mods na pulpit, Usun z folderu gry plik localthumbcache oraz wszystkie foldery ze słaowem cache w nazwie
    oraz napraw gre na Origin
    Origin/Moja biblioteka gier - prawym myszy na okładkę - opcja "Napraw"

Spróbuj wejsc do swojego sejfu.
    Jesli ci sie to nie uda, albo nie masz modpw wcale to dla testu zacznij  nowa grę. Jesli ci sie uda ja zaczac , pograj jakims simem przez 5 minut za[isz tą gre opcją "zapisz jako".. aby mozna ja było wyszukac i usunąc latwo nastepnie wyjdz z gry i spróbuj wgrac ten przed chwila zapisany sejf.
    Jesli nie bedziesz miala z tym prblemu to oznacza , ze tylko jeden bieżacy sejf sie zbugował.
    Co zrobic na razie z tym ? Nic według ponizszej informacji tylko poczekać
    https://twitter.com/SimGuruNick/status/1268204920479473664

Jednak jesli nie bedziesz mogła wejśc do tego nowego sejfu takze to oznacza ze sa uszkodzone jakies pliki w folderze gry w Dokumentach i byc moze twoj stary sejf bedzie jednak dzialal po ich wymianie,
    Idź do Documenty > Electronik Arts . > The Sims 4 folder
    Sciezka do tego folderu w win 10 Ten komputer > dysk C > Uzytkownicy > nazwa komputera albo twoje imię > Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4
    Wysun myszą caly folder TS4 na pulpit wlacz gre. Zacznij gre byle jakim simem , pograj pare minut zapisz i sprawdź czy potrafisz wejśc do tego sejfu ponownie,
    Jesli to bedzie działac - to mozesz sprobowac usunac z tego nowo stworzonego folderu gry nastepujace foldery Saves i Tray .
    Następnie skopiuj swoj stary folder Saves z pulpitu i wklej go do tego nowego folderu gry.
    Zrób to sam z folderem Tray - to twoja biblioteka - oraz jesli masz w starym folderze na pulpicie taki plik TrayDeleteItems to przeklej go tez do nowego folderu gry.
    W zadnym wypadku nie wkladaj modow do gry!
    Wlacz gre i zobacz czy mozesz wejść do swojego starego sejfu (swiata)

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 24 hours ago