6 years ago
wyrzut
Hej, mam taki problem po wielkiej aktualizacji Origin i The Sims 4 (tej 64-bitowej). Mogę normalnie włączyć grę, wybrać rozgrywkę i wejść do świata. Kiedy pojawia się ekran ładowania z plumbobem zw...
Cześć,
Gra sama mi się naprawiła, nie wiem jak🤷🏻♀️
Teraz mam inny problem, a mianowicie-kiedy moja gra była zepsuta, wyłączyłam wtedy te mody, żeby sprawdzić, czy rozgrywka będzie działać bez nich (chyba o tym pisałam) i weszłam w rodzinę. Wszystko działało, wiadomo, tylko simy chodzili bez skinów, włosów, ubrań itd. (całych miałam ich w modach). Wczoraj włączyłam grę i włączyłam mody, wszystko zaczęło dobrze działać. No to weszłam w tą rodzinę, w którą weszłam, kiedy wyłączyłam te mody. I teraz moi simowie w rozgrywce nadal chodzą bez ubrań, włosów itd. Weszłam też w cas opcją "zaplanuj strój", simowie nadal byli nadzy, a kiedy zobaczyłam, że wszystkie stroje (po 4/5 strojów w każdej kategorii) poznikały, to wszystkiego mi się odechciało😂
Co zrobić? Czy muszę tworzyć tym simom stroje całkowicie od nowa (nie chcę tego robić)? Czy może znajdę gdzieś w plikach gry moich simów ubranych w te mody? Jeśli tak, proszę o wytłumaczenie, gdzie są i co trzeba z tymi plikami zrobić, żeby simowie "wrócili".
Mam nadzieję, że mój komentarz jest zrozumiały😂