Forum Discussion

xrls1f83t5iv's avatar
xrls1f83t5iv
Seasoned Newcomer
14 days ago
Solved

Moja simka jest w trakcie porodu mimo braku ciąży

Mam problem z moja simką (nastolatka) po ostatniej aktualizacji która przywróciła ciąże moja gra uznaje ta simkę jako ciężarną w trakcie porodu mimo że nie ma żadnych oznak ciąży. Przez to nie mogę np.: uprawiać jogi itp. Mam mody w grze ale nawet jak wchodzę w tą rodzinę bez modów w grze problem pozostaje. Naprawiałam już grę i to nie pomogło, sprawdziłam ukryte cechy i nastrójki w MCCC i tam też nie ma śladu ciąży. Ma ktoś pomysł jak to naprawić?

• Uruchom jeszcze grę w tzw czystym trybie - tzn zmień nazwę folderu TS4 w Dokumentach na inną - np TS4stary i uruchom grę. Gra wytworzy nowy folder TS4. Ten rzeczywiście nie będzie zawierał resztek modów, bo one nie tylko w Mods się instalują (pliki log są w sejwach , trayu, czy gdzie indziej). Jeśli to nie pomoże, to niestety - poczekaj aż EA  rozwiąże problemy. A jest ich mnóstwo, i będzie coraz więcej, m.in.dlatego, że dodatków jest już dużo za dużo, i błędy się mnożą, bo skrypty gry są niekompatybilne ze zmianami jakie wnoszą nowe dodatki.

4 Replies

• Aschantka's avatar
    Aschantka
    Seasoned Veteran
    14 days ago

Uruchom jeszcze grę w tzw czystym trybie - tzn zmień nazwę folderu TS4 w Dokumentach na inną - np TS4stary i uruchom grę. Gra wytworzy nowy folder TS4. Ten rzeczywiście nie będzie zawierał resztek modów, bo one nie tylko w Mods się instalują (pliki log są w sejwach , trayu, czy gdzie indziej). Jeśli to nie pomoże, to niestety - poczekaj aż EA  rozwiąże problemy. A jest ich mnóstwo, i będzie coraz więcej, m.in.dlatego, że dodatków jest już dużo za dużo, i błędy się mnożą, bo skrypty gry są niekompatybilne ze zmianami jakie wnoszą nowe dodatki.

• xrls1f83t5iv's avatar
    xrls1f83t5iv
    Seasoned Newcomer
    11 days ago

Dzięki za radę, zrobiłam tak i wszystko było w porządku bez modów😁

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 9 months ago