Forum Discussion

Reaven1223's avatar
2 months ago
Solved

Wyspiarskie życie brak parceli

Hej 🙂
Mam problem z dodatkiem wyspiarskie życie. Po wejsciu do świata nie wyświatlją mi się żadne parcele. Nie mogę iśc na plaże czy zbudować domu. Wyświetlają mi się tylko opisy poszczególnych części świata Sulani. Próbowałam już opcję napraw w EA ale niestety nie pomogło... Proszę o jakąś pomoć czy wskazówkę jak moge to naprawić 🙂

• @Reaven1223 

Tego rodzaju błędy zazwyczaj pojawiają się, gdy masz w grze zepsute mody/CC. W takiej sytuacji wyjmij z gry folder Mods, następnie jeszcze raz napraw ją w aplikacji EA oraz przeczytaj poradnik i zastosuj jego wskazówki.

3 Replies

• @Reaven1223 

Tego rodzaju błędy zazwyczaj pojawiają się, gdy masz w grze zepsute mody/CC. W takiej sytuacji wyjmij z gry folder Mods, następnie jeszcze raz napraw ją w aplikacji EA oraz przeczytaj poradnik i zastosuj jego wskazówki.

• Dzieki za radę 🙂 Podziałało dopiero jak odinstałowałm gre i zaczełam od nowa wszytko 🙂 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,007 PostsLatest Activity: 2 hours ago