Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago
Solved

Wywala mnie z the sims 4

Normalnie wchodzę w the sims 4 tylko ,że gdy na początku poczatku pojawia sie ten znaczek to on mi sie zawiesza i po jakimś czasie wywala mnie

• Cześć @oliwia0623 

Nie martw się....z naszą pomocą szybko wrócisz do swoich Simów :eahigh_file:

Nie wiem dokładnie na jakiej platformie grasz czy PC albo MAC dlatego rozbije moje sugestie naprawy gry pod te dwie platformy:

Jeżeli grasz na PC:

1. Spróbuj naprawy gry łatwy szybki i przyjemny krok na początek - INSTRUKCJA KLIKNIJ
    2. Jeśli naprawa nie skutkuje spróbuj grę po prosto przeinstalować:

1. W aplikacji Origin - > Bibiloteka Moje Gry -> Prawy klik na grę - > Opcja Odinstaluj
      2. Usuń pliki gry (w domyślnej lokalizacji): C:\Program Files (x86)\Origin Games
    3. Uruchom grę w trybie 32 bitów - INSTRUKCJA 

Jeśli grasz na MAC:

1. Spróbuj naprawy gry  - INSTRUKCJA KLIKNIJ
    2.  Odinstaluj grę - w zależności od wersji systemu ... najlepiej zajrzeć na oficjalną stronę wsparcia Apple - LINK
    3. Pomocne dodatkowe kroki z naszej strony pomocy odnośnie wersji na MAC - LINK

Kroki wspólne:

• Jeśli używasz modów spróbuj je wyłączyć - instrukcja jak to zrobić - LINK 
    • Tryb okna - INSTRUKCJA
    • Rzadko się zdarza ale jednak... 🤨 ażeby pliki zapisu powodowały konflikt i najlepszym sposobem wykluczenia tego jest tzw. zresetowanie gry Sims 4 - spowoduje to utworzenie nowego "świeżego" folderu ustawień/zapisu celem przetestowania według kroków - TUTAJ

Daj znać jak Ci poszło! :eahigh_file:

15 Replies

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 30 minutes ago