Forum Discussion
kreatora
4 years agoHero (Retired)
@Karolinka10
Sprobuj jeszcze jednej rzeczy - wyłacz Origin w grze. Czasem to pomaga.
Otworz Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladke gry opcja Właściwości. Tam bedziesz miała opcję wyłaczenia Origin w grze.
Sprobuj jeszcze jednej rzeczy - wyłacz Origin w grze. Czasem to pomaga.
Otworz Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladke gry opcja Właściwości. Tam bedziesz miała opcję wyłaczenia Origin w grze.
4 years ago
Generalnie temat do zamknięcia. Dziękuję wszystkim , którzy starali się pomóc. Testowałam grę i moje uwagi mogą pomóc innym. To jest ewidentnie błąd dodatku- niestety nie pomogło ponowne zainstalowanie go. Natomiast zdarza się i to nie rzadko., że jak wchodzi się do otoczenia z tego rozszerzenia to wyskakuje błąd i zalecają ponowne uruchomienie gry. I tak trzeba zrobić , ale... właśnie nie do końca pomogło- trzeba ponownie uruchomić komputer. Jeśli się tego nie zrobi gra zaczyna zżerać pamięci do 11000 MB. Następnie po prostu gra staje czasem postacie się ruszają ale czas stoi w miejscu lub bardzo powoli (1 min simowa na nasze 10). I zapis jest nie do odzyskania. Może to komuś w przyszłości pomoże.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 27 minutes ago
Recent Discussions
- 27 minutes ago
- 5 hours ago
- 5 hours ago
- 6 hours ago
- 6 hours ago