Forum Discussion
Nie mogę skorzystać z opcji "WCZYTAJ GRĘ". Jak stworzę nową rodzinkę to poprzednia mi się usuwa. W bibliotece mam inne rodziny, ale mogę je tylko połączyć. Nie wiem co to znaczy CAS. Jeśli możesz odpowiedź mi proszę.
@paulinka0853
CASem nazywamy to miejsce w ktorym tworzysz sima.
Po stworzeniu rodzinki w tym CAS masz opcje - ZATWIERDŹ oznaczona literką V i jak nieszczsliwie w to klikniesz w to zaczynasz nowa gre a zapis poprzedniej gry sie usuwa. Niestety nie ma przy tej literce zadnego ostrzezenia ze klikniecie w to usuwa Ci poprzednia odzine..
NIE WOLNO w to klikać . Wybierasz u gory po prawej opcje Zapisz sima do biblioteki i w to klikasz,
Nastepnie znajdujesz napis - opcje na dole pod tym duzym V - WYJDZ DO MENU GRY - małymi literkami
Przenosi cie do menu gry z powrotem i teraz mozesz jak przejdziesz na nastepna strone tego MENU otworzyc biblioteke - zakladka u gory i obejrzec sobie rodzinke ktora stworzyas.
Teraz wracasz na pierwsza strone i bedzie opcja Wczytaj gre, bo jesli nie wcisnelaś tego V w CAS to ona nie zniknie
Klikasz w to i otwiera sie stary zapis z twoja poprzednia rodziną.a Ty znajdujesz sie na mapie swiata w tym momencie.
Znajdujesz tego niebieskiego ludzika po prawej na dole strony - klikasz w to i znow przenosi cie do CAS - czyli miejsce tworzenia sima. Jak zrezygnujesz z tworzenia historii pokaze ci sie jakis przypadkowy sim . Nie zwracasz na to uwagi tylko klikasz u goty po prawej "Otworz Galerie"
Znajdzesz sie znów w MENU gry - teraz poszukaj zakladki Biblioteka u gory.po prawej Kliknij w to i znajdz tam rodzinke ktora stworzyłas.
Kliknij na obrazku tej rodziny zielona strzalke po prawej na dole
Bedizsz miala opcje Dodaj do rodziny albo Zamień . Wybierasz- Zamień i twoja rodzinka z bibioteki zostaje przeniesiona do CAS a ty dopiero teraz klikasz literke V
Po kliknieciu tego znajdziesz sie znow na mapie swiata i musisz wybrac parcele i dom w ktorym te drugą rodzinkke osiedlisz. Klikasz na tą parcele i twoja druga rodzinka tam sie osiedli.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 21 hours ago
Jak to wyłączyć?
Solved2 days ago