Zawartość nie została zainstalowana
Mam problem z grą (w sumie, nawet nie wiem, jak to nazwać), bo próbując edytować stworzoną wczoraj rodzinę, żeby rozpocząć nową rozgrywkę, cały czas otrzymuję takie powiadomienie:
ZAWARTOŚĆ NIE ZOSTAŁA ZAINSTALOWANA
Zakupiona lub inna zawartość wykorzystana w tym obiekcie z Galerii nie została zainstalowana. Jeśli ją teraz umieścisz, niezainstalowana zawartość nie będzie widoczna.
Na załączonym zdjęciu nawet próbuję dodać tę samą postać do rodziny, w której ta postać istnieje od wczoraj z dokładnie tą samą zawartością i jakoś ze "starym" simem problemu nie ma, ale jak zaakaceptuje dodanie "nowego" sima, to wszystkie dodatkowe stroje przypisane do niej znikają, jakby nigdy nie były z nią związane.
Nie wiem, czy to jest nowy błąd związany z tym, że niektóre stroje są z "pakietów wytwórców" czy jest to kolejny/podobny błąd zwiazany z galerią, gdzie randomowo dostaje sie inne powiadomienie, tj. "Ten obiekt Galerii został stworzony przy użyciu płatnych, bezpłatnych lub promocyjnych materiałów, których nie posiadasz." (to z zielonymi plumbobami) choć doskonale wiem, że wszystkie je posiadam.