Forum Discussion

ChesyFreak's avatar
5 years ago
Solved

Zbugowana maszyna do recyklingu (i nie chodzi i zacięty dźwięk)

Witam. Mam problem z maszyną do recyklingu. Mianowicie, po ostatniej aktualizacji, pojemność maszyny do recyklingu zresetowała się do zera i nie da się jej napełnić, przez co też korzystać z fabrykatora. Po próbie zrecyklingowania czegoś pojawia się wartość, która powinna zostać dodana do maszyny do recyklingu, ale się tak nie dzieje i dalej jest zero. Jest tak we wszyskich rodzinach. Próbowałam już naprawiania gdy przez Origin, wywalenia wszystkich modów i cc, odpalenia gry na czysto, bez swoich save'ów i przeinstalowywania. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Bardzo proszę o pomoc.

• Narayen's avatar
    Narayen
    5 years ago

@ChesyFreak 

Fabrykator działa normalnie, widocznie nie posiadasz wystarczającej ilości części z recyklingu. Trzeba zbierać wszystko od nowa.

5 Replies

• @ChesyFreak 

Mam tak samo. Musi to być jakiś drobny bug gry, przy maszynie i fabrykatorze pojawiają się same zera, ale jak najdziesz myszką na licznik simoleonów na dole po lewej - pod wizerunkiem sima, to pojawi się małe okienko i tam będzie prawidłowo pokazywało ile czego jest.

• @NarayenTylko, że nie mogę korzystać z fabrykatora, bo zachowuje się tak jakby tych materiałów nigdzie nie było i w tym jest cały problem.

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    5 years ago

@ChesyFreak 

Fabrykator działa normalnie, widocznie nie posiadasz wystarczającej ilości części z recyklingu. Trzeba zbierać wszystko od nowa.

• @Narayen Faktycznie, wszystko działa tak jak mówisz. Nie wpadłabym na to. Mam tylko nadzieję, że to się nie będzie tak resetować za każdym razem jak będę włączać grę.
  • Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    5 years ago

@ChesyFreak 

Nie, nic się nie będzie resetować, tyle tylko ze liczniki w maszynie do recyklingu i fabrykatorze będą cały czas zera pokazywały.

A licznik części po najechaniu myszką pod wizerunkiem sima - na licznik simolenów będzie pokazywał prawidłowo liczbę części.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 minutes ago
7,634 Posts