aska066
4 years agoSeasoned Rookie
Zbugowane przesłuchanie aktora the sims 4
Witam,
Moja simka miała wybrane przesłuchanie na piątek o godzinie 12. Przed tym przesłuchaniem simka była na Parceli domowej, bo jak jest na innej przesłuchania kończą się niepowodzeniem. Jednak teraz moją simkę zresetowało „w miejscu” i nigdzie nie poszła.
Od tego czasu przesłuchanie wisi, nie da się go anulować. Po zmianie pracy inne kariery i zlecenia działają. Po powrocie do aktorstwa dalej jest to samo przesłuchanie. Nie można anulować telefonem ani zapisać się na nowe przesłuchanie. Czekałam tez simowy tydzień do kolejnego piątku nic… Dawałam napraw grę na Origin - nic.
Jakieś pomysły? Mam jedną ulubioną simkę która miała być sławną aktorką.
- @aska066
Miałam ten sam problem juz dość dawno temu i niestety też mi nic nie pomoglo - do dzisiaj nie ma rozwiazania.
Jedyną opcją jaką masz jest zapisanie simki do biblioteki i zaczecia z nią nowej gry, Jej umiejetności sie zapiszą ale pieniądze ani znajomi niestety nie.
U mnie ten bug postał na skutek nieaktualnego modu wiec jesli uzywasz modów sprawdź czy są one aktualne
Przeczytaj ten podrecznik
https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/td-p/7197126/jump-to/first-unread-message