Forum Discussion
Twój przypadek jest inny, niż @cez34n6s8zqm . Jeżeli mieszkasz obecnie we Francji to myślę, że wystarczy, żebyś odinstalowała grę i pobrała ją na nowo z Origin (to samo dotyczy aplikacji EA App).
Origin/EA App automatycznie wykryje twój region i przypisze do niego odpowiedni język.
Na pewno jednak nie polecam instalowanie aplikacji Origin z zainfekowanych stron internetowych.
Niestety w EA App przy instalacji miałam tylko 3 podstawowe języki tj. polski, czeski i rosyjski. Tylko origin widział więcej języków.
- kreatora3 years agoHero (Retired)
@consilka
Instalowalaś Origin mieszkając w Polsce i masz wersje dla Polski obojętnie gdzie się po tym przeniesiesz dalej masz polska wersję Origin. powiązany z twoim polskim adresem mailowym, bo te konto mailowe tez zakładałaś w Polsce.
Praktycznie sie nie da tego obejść od strony gracza . Musialabyś zalozyć nowe konto mailowe we Francji nastepnie pobrać EA ap wersje francuską - jesli podasz te nowe konto mailowe załozone we Francji to z automatu sie pobierze EA ap dla Francji . Teraz juz mozesz sciagnać bezplatną wersje Simsów stamtąd. Ale nie bedziesz miała dodatków bo są na innym koncie. Musisz w takiej sytuacjo skontaktować sie AHQ dla Francji i tam błagać po francusku aby ci EA - oddział Francja te oba konta połaczyła
.https://answers.ea.com/t5/Les-Sims-4/ct-p/the-sims-4-fr?profile.language=frPraktycznie lepiej choc kosztownie jest kupić we francuskim sklepie podstawke w jezyku francuskim - na pewno przecenioną
Odinstalować polską wersje, wklepać kod tej płyty na EA ap i w bibliotece będziesz miała dwie wersje gry - polska i francuska. Pobierasz francuska i wszystkie dodatki instalują się w języku podstawki
- 3 years ago
To ma sens. Dzięki wielkie. Rozejrzę się po sklepach póki jeszcze może są dostępne i postaram się gdzieś kupić. Oby jeszcze były. To faktycznie lepsze rozwiązanie na przyszłość. Nie chcę za jakiś czas znów z tym walczyć a Franuzi nie należą do osób bardzo pomocnych....
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 7 hours ago
- 2 days ago