Forum Discussion

OliwiaMotoGirl's avatar
2 years ago

Zmiana języka na angielski

Witam,

kupiłam The Sims 4 przedpreierowo we wrześniu 2014 roku i gra była dosępna w języku polskim i wielu innych, jednak zostawiłam polski, bo byłam wtedy mała.

Później w aplikacji Origin mogłam zmienić język na angielski co pomoagało mi się uczyć i lepiej brzmiały komendy, nazwy przedmiotów i interakcje.

Po przymusowym zainstalowaniu aplikacji EA gra przez jakiś czas była również dostępna po angielsku. 

Odkąd zaktualizowałam gre jakoś w maju i dodałam dodatek studenckie życie - ta opcji zniknęła i mogę mieć tylko po polsku, rosyjsku i czesku, co jest absurdalne, nawet jak zmienię ustawienia regionu i języka aplikacji. Nie grałam dużo przez to, jednak chciałabym wrócić, odkąd pojawił się odatek z końmi i czerpać z niego więcej przyjemności, 

Jak mogę to zmienić?

Próbowałam już naprawiać grę i odintalowałam wszystko parę razy. 

Nie ukrywam, że polskie tłumaczenia są niekiedy nieadekwatne lub rażące przez co jakoś rozgrywki zdecydowanie spada, tym bardziej, że ta opcja była kiedyś dostępna.

Pozdrawiam cieplutko.

3 Replies

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 6 hours ago
7,636 Posts