Forum Discussion

warsaw92xd's avatar
6 years ago
Solved

zmiana konta

Witam 

Kupiłem jakiś czas temu The sims 4 i zainstalowałem je na swoim koncie Origin . W grę grała zawsze moja dziewczyna ,ale od kiedy ona ma swoje konto chciałbym po prostu przeinstalować tą grę na jej osobiste konto Origin i na jej laptopa jednak w grze został użyty jednorazowy kod instalacji. Czy jest jakiś sposób aby ona mogła zainstalować grę u siebie i na swoim koncie czy jeśli ja już to zrobiłem to gra została przypisana do mnie na stałe ? 

• Witaj @warsaw92xd 

Niestety, ale nie ma możliwości bezpośredniego przenoszenia gry na inne konto. Gra raz zarejestrowana na Origin zostaje na zawsze przypisana do konta jego właściciela.

Jedyną możliwością przeniesienia gier jest funkcja łączenia kont, lecz  wiąże się ono z ryzykiem i wtedy wszystkie gry znajdujące się na Twoim koncie, przeszłyby na drugie konto.

Gdybyś jednak zdecydował się swoje konto połączyć z kontem dziewczyny to  w tym celu będzie potrzebny kontakt z doradcą EA.

Jeżeli nie chcesz czekać na telefon, możesz sam zadzwonić :

tel. +48 (22) 397 08 40 czynne od Poniedziałku do Piątku od 12-21

Pozdrawiam.

1 Reply

• Witaj @warsaw92xd 

Niestety, ale nie ma możliwości bezpośredniego przenoszenia gry na inne konto. Gra raz zarejestrowana na Origin zostaje na zawsze przypisana do konta jego właściciela.

Jedyną możliwością przeniesienia gier jest funkcja łączenia kont, lecz  wiąże się ono z ryzykiem i wtedy wszystkie gry znajdujące się na Twoim koncie, przeszłyby na drugie konto.

Gdybyś jednak zdecydował się swoje konto połączyć z kontem dziewczyny to  w tym celu będzie potrzebny kontakt z doradcą EA.

Jeżeli nie chcesz czekać na telefon, możesz sam zadzwonić :

tel. +48 (22) 397 08 40 czynne od Poniedziałku do Piątku od 12-21

Pozdrawiam.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,156 PostsLatest Activity: 11 hours ago