Forum Discussion
Przyznam, że nie mam tego problemu w mojej grze, a posiadam wszystkie dodatki. Na angielskiej części forum także nie zauważyłam tego błędu, gdy gracze nie posiadają w grze modów.
Znikające obiekty najczęściej związane są z zepsutymi modami/CC. Mogą też wynikać z niewłaściwie postawionych obiektów za pomocą kodu bb.moveobjects.
Bardzo proszę, podeślij jakieś duże, wyraźne zdjęcia zrobione w grze (za pomocą klawisza CC) . Ułatwi to rozpoznanie twojego problemu.
- Projektant19842 months agoRising Novice
Czy chodzi Pani może o klawisz PrtScn? Bo klawisz CC od screenów nie ma.
I screeny raczej nie pomogą za mocno, bo pokażą jedynie pusty ekwipunek Sima i pusta lodówkę. Ale oczywiście mogę je dodać, jak uruchomię grę.
- danuta7202 months agoHero+
Przepraszam, wkradł się błąd. Chodzi o klawisz C na klawiaturze komputera.
Gdy jesteś w grze, na parceli, na której aktualnie grasz, wystarczy ustawić myszką obraz (który chcesz sfotografować), a następnie zapauzować grę i wcisnąć klawisz C na klawiaturze komputera. W ten sposób zrobisz zdjęcia > znajdziesz je w Documents\Electronic Arts\The Sims 4\Zrzuty ekranu.
Chodzi mi o zdjęcia całej kuchni, oraz innych pomieszczeń w domu (też cały obszar). W szczególności ważne jest położenie schodów.
Doradzam także naprawę gry w aplikacji EA, może to naprawi problem ze znikającymi obiektami.
- danuta7202 months agoHero+
Aktualizacja - Zajrzyj proszę do tego poradnika, opisałam w nim możliwe rozwiązania tego problemu: Poradnik : Znikające obiekty w grze The sims 4 - Przyczyny i możliwości naprawy. | EA Forums - 12861365