Forum Discussion

a640a4b93fa5492's avatar
2 years ago
Solved

Znikajace przedmioty po umieszczeniu na scianach

Hej. Mam problem.. mianowicie w trybie budowania gdy umieszczam dany obiekt na scianach np: lampy, obrazy - wszystko znika. Dopiero gdy przełącze widok ścian na wszystkie 4 to widze gdzie co jest. Gd...
  • danuta720's avatar
    2 years ago

Hej @a640a4b93fa54926 

Tak jest skonstruowana ta gra, żeby gracz mógł grać z opuszczonymi ścianami i nie miał po drodze zasłoniętego widoku.  Niektóre elementy gry podczas przybliżenia znikają właśnie z tego samego  powodu.

Zawsze gram na podniesionych ścianach, ale może dlatego, że nie buduję malutkich  pomieszczeń. Wolę, żeby Sim miał swobodny dostęp do wszystkich mebli i urządzeń. Ściany są bardzo ważnym, dodatkowym elementem dekoracyjnym, więc nie wyobrażam sobie, żeby nie widzieć na ścianach pięknych dekoracji, czy obrazów, tym bardziej, że każdy Sim zwraca uwagę na wystrój domu, a gdy dom jest ładnie ozdobiony, wtedy Sim dostaje dodatkowy nastrójnik.

Spróbuj mojej metody, a przekonasz się, że gra będzie przyjemniejsza.

Tak wygląda moja gra z podniesionymi ścianami - salon w jednym z moich domów:

Pozdrawiam

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 9 months ago