Forum Discussion

WiktoriaPlatta's avatar
WiktoriaPlatta
Seasoned Newcomer
5 days ago
Solved

Zniknęło narodzone dziecko

Hejka, wysłałam moją simkę, która zaczęła rodzić do szpitala z mężem. Wszystko miałam przygotowane, kołyskę itp. Oni wrócili a dziecka nie ma. Nawet nie wyskoczył komunikat urodziło się nowe dziecko nazwij je. Matka i Ojciec mają ikonkę „Nowe dziecko”. Pomocy, pierwszy raz tak mam. Jak coś to kliknęłam napraw sims 4, ale nie zadziałało.🤣

• WiktoriaPlatta  W takiej sytuacji zawsze doradzam wyjście z gry bez jej zapisywania.

Dobrze jest zapisywać grę co jakiś czas, a na pewno przed porodem. A wtedy, gdy wydarzy się coś nieoczekiwanego, możesz z wyjść z niej bez zapisywania, a przy tym nie stracisz rozgrywki.

A teraz - jeżeli masz jakieś mody w grze to zajrzyj do tego tematu i zastosuj jego wskazówki:

https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-technical-issues-pl/problem-z-relacj%C4%85-matka-dziecko-w-the-sims-4/11925408

2 Replies

• WiktoriaPlatta's avatar
    WiktoriaPlatta
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Dzięki bardzo, będę tak robić.

Po prostu dodałam sama sobie dziecko do rodziny, bo na to pozwoliła mi gra.

Sprawdziłam, czy znowu powtórzy się błąd i simka urodziła i dziecko normalnie pojawiło się w rodzinie.

Może po nowej aktualizacji coś zepsuli :)

• WiktoriaPlatta  W takiej sytuacji zawsze doradzam wyjście z gry bez jej zapisywania.

Dobrze jest zapisywać grę co jakiś czas, a na pewno przed porodem. A wtedy, gdy wydarzy się coś nieoczekiwanego, możesz z wyjść z niej bez zapisywania, a przy tym nie stracisz rozgrywki.

A teraz - jeżeli masz jakieś mody w grze to zajrzyj do tego tematu i zastosuj jego wskazówki:

https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-technical-issues-pl/problem-z-relacj%C4%85-matka-dziecko-w-the-sims-4/11925408

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 4 hours ago