Forum Discussion

Chlebek_z_ziarn's avatar
12 months ago

Zniknęła zapisana rozgrywka

Hej co zrobić jeżeli świat na którym miałam dużo godzin zniknął i nie umiem go nigdzie znaleźć? był zapisany 2 razy miałam kopię i orginał. Wyszło tak że jak zawsze załączyłam grę tylko tym razem chciałam zobaczyć jak to jest pograć w scenariuszu (nigdy nie grałam i chciałam spróbować) nie pamiętam czy zanim załączyłam scenariusz on był. Wracając wyszłam z wcześniej wspomnianej rozgrywki ze scenariuszem i chciałam załączyć moją rozgrywkę (jedyną oprócz jej kopii którą miałam) ale jej nigdzie nie było. próbowałam resetować simsy, załączyć przez steam'a i przez ea app, próbowałam równieżż sprawdzać w ''saves'' i resetować ten folder nic nie dało rady, ale mam tam 6 zapisów. Chce również dodać że wszystkie rodziny mam zapisane w katalogu.Co mam zrobić żeby odzyskać ten świat?? Błagam niech mi ktoś pomoże jest to dla mnie niesamowicie ważne !

1 Reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 days ago
7,556 Posts