Forum Discussion

WiktoriaPlatta's avatar
WiktoriaPlatta
New Novice
10 months ago
Solved

Zniknęło narodzone dziecko

Hejka, wysłałam moją simkę, która zaczęła rodzić do szpitala z mężem. Wszystko miałam przygotowane, kołyskę itp. Oni wrócili a dziecka nie ma. Nawet nie wyskoczył komunikat urodziło się nowe dziecko nazwij je. Matka i Ojciec mają ikonkę „Nowe dziecko”. Pomocy, pierwszy raz tak mam. Jak coś to kliknęłam napraw sims 4, ale nie zadziałało.🤣

• WiktoriaPlatta  W takiej sytuacji zawsze doradzam wyjście z gry bez jej zapisywania.

Dobrze jest zapisywać grę co jakiś czas, a na pewno przed porodem. A wtedy, gdy wydarzy się coś nieoczekiwanego, możesz z wyjść z niej bez zapisywania, a przy tym nie stracisz rozgrywki.

A teraz - jeżeli masz jakieś mody w grze to zajrzyj do tego tematu i zastosuj jego wskazówki:

https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-technical-issues-pl/problem-z-relacj%C4%85-matka-dziecko-w-the-sims-4/11925408

2 Replies

• WiktoriaPlatta  W takiej sytuacji zawsze doradzam wyjście z gry bez jej zapisywania.

Dobrze jest zapisywać grę co jakiś czas, a na pewno przed porodem. A wtedy, gdy wydarzy się coś nieoczekiwanego, możesz z wyjść z niej bez zapisywania, a przy tym nie stracisz rozgrywki.

A teraz - jeżeli masz jakieś mody w grze to zajrzyj do tego tematu i zastosuj jego wskazówki:

https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-technical-issues-pl/problem-z-relacj%C4%85-matka-dziecko-w-the-sims-4/11925408

• WiktoriaPlatta's avatar
    WiktoriaPlatta
    New Novice
    10 months ago

Dzięki bardzo, będę tak robić.

Po prostu dodałam sama sobie dziecko do rodziny, bo na to pozwoliła mi gra.

Sprawdziłam, czy znowu powtórzy się błąd i simka urodziła i dziecko normalnie pojawiło się w rodzinie.

Może po nowej aktualizacji coś zepsuli :)

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,553 Posts