Zniknely dodatki, kolekcje i akcesoria
Słuchajcie, mam grubą akcję z EA App – zniknęła mi połowa biblioteki! 😱
Czy ktoś z Was walczył ostatnio z EA App o znikające gry? Mam absurdalną sytuację na koncie. Mimo że mam wykupioną masę dodatków do Simsów (praktycznie wszystko: od Życia i śmierci po kolekcje), nagle system twierdzi, że... ich nie mam i każe mi płacić jeszcze raz.
O co dokładnie chodzi:
• Mam dowody wpłat (potwierdzenia BLIK z listopada) i screeny, na których czarno na białym widać, że dodatki były zainstalowane i działały.
• Teraz w aplikacji przy tych samych tytułach widnieje cena, jakbym nigdy ich nie kupiła.
• To nie jest kwestia "zalogowania się na złe konto" – ID się zgadza.
Standardowe rady typu "wyczyść cache" albo "zrestartuj apkę" nic nie dają. Wygląda to tak, jakby EA po prostu "wyparowało" moje licencje z bazy danych, mimo że kasa z konta zeszła.
Moje pytanie:
Mieliście coś takiego? Udało Wam się dogadać z ich supportem, czy od razu uderzaliście wyżej? Szkoda mi tej kasy (a poszło na to sporo), a nie mam zamiaru płacić drugi raz za to samo. Jeśli macie jakiś sprawdzony sposób, jak ich "docisnąć", żeby ruszyli tyłek i przywrócili mi dostęp do moich gier, to dajcie znać!
Mam potwierdzenie platnosci, dowod ze dodatki byly zainstalowane, ale nie ma tego w transakcjach, historii zamowien i bibliotece, bot nie chce pomoc bez faktur- ktorych nie mam
Co zrobic?