Forum Discussion

unniestopcrying's avatar
6 years ago

Zniknięcie światów i simsów! - The Sims 4

Witam,

po zaktualizowaniu The Sims 4 (16.11.2019), kiedy w nie weszłam zniknęły mi światy i zostały tylko 3. Tak samo z simami, które w tych światach mieszkały. Na początku myślałam, że to przez cc, więc szybko je wyjęłam. Lecz to nie pomogło. Boję się, że nie uda mi się już ich odzyskać. Nigdzie nie mogę znaleźć pomocy, więc błagam! Doradźcie!

ponnypae

3 Replies

• Ja mam to samo po ostatniej aktualizacji tylko że jeszcze w stwórz sima i w menu głównym pojawiły się znaczki z lamami 

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago

@zuziab2008 

@unniestopcrying 

Otworz Origin / Moja biblioteka gier . Kliknij prawym myszy na TS4 i wybierz opcje "napraw gre"

Musisz poczekac az Origin naprawi i sprawdzi wszystkie dodatki jakie posiadasz, nie tylko baze game.

Jesli masz jakiekowiek mody albo CC -  wysun myszka folder mods na pulpit, usun z folderu gry plik localthumbcache.package plik i wszystkie foldery zawierające slowo cache w nazwie. Gra je odtworzy po właczeniu.

Sprawdz czy nadal masz ten bląd.

(Prawie wszystkie script mods po aktualizacji sa do wymiany na nowe wersje albo do usunieciaCC Lóżka i biblioteczki zrobione przez Peacemaker są zepsute. Wiekszosc przyszniców CC tez nie działa po dodaniu interakcji Woohoo do nich)

Jesli bład znikł:

Przelejaj kolejno swoje mods i CC z pulpitu do nowego folderu mods za azdym razem sprawdzajac czy gra sie nie zepsuła. Jesli masz duzo CC podziel je na mniejsze podfoldery  na przykład 50 sztuk CC w jednym i sprawdzaj te podfoldery po kolei.

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,370 PostsLatest Activity: 5 hours ago