@vesuvianite1 Przyszlo mi jeszcze coś do głowy w twojej sprawie.
Jeśli masz jeszcze ten instalator Origina - a odinstalowałaś apkę Origin po nieudanej próbie pobrania zakupionych miast - to jeszcze raz zainstaluj, ale musisz działać bardzo szybko zanim wyskoczy komunikat o konieczności aktualizacji apki - wejdź natychmiast po zalogowaniu w zakładkę wpisywania kodu produktu - w originie jest w innym miejscu niż w EA App - trzeba szybko kliknąć w lewym górnym rogu i w opcje jakie się tam rozwiną wybrać użyj kodu czy też wpisz kod produktu - jeśli uda ci się zrobić to bardzo szybko, zanim pojawi się ten komunikat o aktualizacji - istnieje szansa, że pobranie Monte Vista ruszy. Ale tego nie wiem na sto procent, jednak trzeba wykorzystać każdą szansę...
A drugi pomysł to wyłączenie antywirusa na czas instalacji Origina i próby pobrania świata.. Tak jak pisała Kreatora - coś blokuje pobranie gry, a ponieważ platforma nie rozpoznaje problemu, to generuje takie komunikaty, jakie ma w swoim "zbiorze" komunikatów, z jakimi została zaprojektowana. Ta odpowiedź padła tutaj
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Nie-moge-zainstlowac-EA-APP/td-p/12601382/page/2. I znów proszę - napisz, czy coś wskórałaś, a jeśli tak to oznacz mój pomysł punktami xp. Zbieram je dopiero 🙂