@22199902Spróbuj jeszcze tego sposobu z instalacją Origina, jaki podawałam tutaj już wiele razy:
Spróbuj może oczyścić jeszcze raz EA App z plików cache - pisałam jak to się robi... Wyloguj się i wyłącz EA App i na powrót włącz i zaloguj, oczyść z plików tymczasowych (lewy górny róg, trzy kreski, pomoc/odzyskiwanie aplikacji/czyszczenie pamięci) i spróbuj jeszcze raz pobrać Zwierzaki i Monte Vista. Uruchom też launcher i sprawdź (zakładka zarządzania dodatkami i akcesoriami) czy masz tam na liscie posiadanych dodatków Zwierzaki i Monte Vista). Jeśli są w launcherze, a w EA App nie masz, to spróbuj metody z instalacją Origina - Origin już nie funkcjonuje jako Origin, ale można jeszcze pobrać z netu instalkę Origina i zainstalować. On za chwilę zechce się przeinstalować na EA App, ale nie zezwól na to - po prostu zignoruj komunikat. Nic w tym czasie nie rób, nawet nie dotykaj myszy!. Wcześniej - gdy uruchomisz ten launcher i stwierdzisz, że jednak te Zwierzaki Monte Vista figurują jako posiadane - zaznacz, by ci się wszystkie uruchomiły - i zatwierdź, ale nic poza tym nie rób, nie uruchamiaj trójki. Gdy uruchomisz ten Origin, i nie zezwolisz na jego aktualizację, to mimo wszystko, jakimś niewytłumaczalnym sposobem - to wszystko, co zaznaczyłaś, by się instalowało - zacznie ci się instalowaćw Originie. Widać to będzie w dolnym lewym rogu ekranu Origina mimo przesłonięcia ekranu komunikatem o konieczności aktualizacji. Po zakończeniu musisz wyjść z Origina już za pomocą menedżera zadań, bo w zwykły sposób nie zamkniesz - przeszkadza ten komunikat o konieczności zaktualizowania Origina do EA App. Ja tak niedawno utraciłam między innymi ukochane Wymarzone Podróże oraz Zwierzaki, bez których gra traci dla mnie wartość. I odzyskałam wszystko wg tej metody. Figurowały jako zainstalowane ale tylko w launcherze - ale w rzeczywistości ich nie miałam! Może tym razem w końcu się uda! Jeśli tak - to napisz tutaj, byśmy wiedzieli, że nadal ten sposób działa. Instalki Origina nie pobieraj ze strony EA tylko jakiejś w rodzaju dobreprogramy.pl, bo nie wiedzieć czemu Origin z EA nie chce się już dać zainstalować. Instaluj go zresztą przy wyłączonym necie, a net włącz dopiero gdy będziesz się logować na swoje konto (W Originie logujesz się tymi samymi danymi co w EA App). Pamiętaj też, by wylogować się i wyjść z EA App podczas instalacji Origina.