Forum Discussion

Enatif's avatar
6 years ago

Nie mogę usunąć rzeczy/zniknęły meble i pokoje

Około ponad półtorej roku temu odinstalowałam the sims mobile z mojego telefonu ale moje konto zostało. Jakiś czas temu zainstalowałam ponownie tą gre i zimportowałam z chmury tamte zapisy gry mojej rodziny. Jak weszłam do gry meble były przykryte szmatkami ale je zdjęłam w trybie budowania. Były też rzeczy których nie mogłam ruszyć np. śmieci w worku z jednego pokoju, popsutego łóżka pojedynczego czy plam na podłodze i na ścianach. Jednego z pokoi wogóle nie mogę przenieść ani nic z nim zrobić nie mogę. Później się zorientowałam, że mój dom był większy i rozbudowany, więc niektóre pokoje zniknęły i meble też. Da się jakoś przywrócić tamten stan gry? Jak tak to czy po przywróceniu poprzedniego stanu gry zdobyte przeze mnie te zielone pieniążki w grze przez ostatnie dni tez wrócą do poprzedniej (mniejszej) ilości? 

No RepliesBe the first to reply

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,376 PostsLatest Activity: 4 hours ago