3 years ago
problem The Sims 3
witam serdecznie i pozdrawiam. Mam kupioną grę SIMS 3 z 3 dodatkami. Komputer kupiłam najnowszy laptop z windows11 . Niestety jakie miałam problemy takie są zacina cały czas obojętnie czy mam pełne talenty czy zaczynam od zera. ponad to usuwałam grę instalowałam na nowo nic to nie zmieniło zróbcie coś z tą grą tania ona nie jest i nie mam zamiaru kupować co rok to nowszej wersji bo SIMS 3 podoba mi się. Rajska wyspa to jakaś porażka kompletna usunęłam to w ogóle nie dało się grać. bardzo proszę o naprawę albo jakiś kontakt email?
- @Katharina19840
Miałam tak samo dopóki nie wymieniłam karty graficznej na kartę z pamięcią dedykowaną - musi mieć co najmniej 1GB tej pamięci aby Rajska Wyspa sie nie cięła i zawieszała, a dodatkowo musisz mieć co najmniej 12GB RAM pamieci operacyjnej i szybszy procesor (I-5 najmniej, choc lepiej I-7) - niestety Trójka z kompletem dodatków jest nawet bardziej wymagajaca od darmowej podstawki TS4
Podobnie w czwórce, bo po prostu ci sie ta darmowa wersja nie włączy jeśli masz biurowy komputer ze zbyt slaba kartę graficzną (scalak Intela i wolny procesor)
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-PC/READ-FIRST-Make-sure-you-meet-minimum-requirements-PC-Mac/td-p/11939159/jump-to/first-unread-message