Forum Discussion

Re: Nie mogę pobrać dodatku The sims 3 zwierzaki

Witaj @aneczka1-13

Gry kupowane za pośrednictwem Allegro zawsze niosą za sobą ryzyko, gdyż nie jesteś w stanie sprawdzić, czy pierwszym właścicielem takiej gry nie był ktoś inny, a wtedy klucz gry mógł wcześniej zostać wykorzystany na innym koncie Origin.

Niestety, w takim wypadku nie można po raz drugi wykorzystać tego samego klucza.

Być może zamiast gry, dostałaś chwilowy dostęp do tego dodatku, który został cofnięty.

Pozdrawiam.

Nie jestem pracownikiem EA, pomagam jako gracz.

4 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

Ale to jest kupione przez najzwyklejszy w świecie automat do kodów. Tak kupiłam podstawę i jeszcze jeden dodatek Pokolenia. I to wszystko działa. I zresztą jak już wykorzystałam ten kod na originie to już nikt inny przecież nie może go użyć. A na kompie swoim pobrałam to i działa bez problemu. Tylko na kompie u chłopaka nie chce się pobrać. Po naciśnięciu na przycisk " pobierz" nie ma kompletnie żadnej reakcji. Ani też nie wyskakuje żaden komunikat czy błąd.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    7 years ago

@aneczka1-13

Nie rozumiem stwierdzenia "Ale to jest kupione przez najzwyklejszy w świecie automat do kodów." Co to jest automat do kodów?

Czy na kompie twojego kolegi  próbujesz pobrać grę ze swojego konta Origin, czy z konta kolegi, czy kolega posiada swoją podstawę gry?

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

Na allegro są dostępne takie automaty do kluczy do gier. Kupujesz płacisz i za parę min jest kod na mailu i są one oryginalne.

A grę próbuję pobrać ze swojego konta origin.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    7 years ago

@aneczka1-13

Myślę, że padłaś ofiarą oszusta.  Niestety, na Allegro jest wielu oszustów, takie strony należy omijać z daleka. 

Wszystkie informacje na temat zaufanych sprzedawców znajdziesz tutaj: https://help.ea.com/pl-pl/help/faq/where-to-buy-ea-games-v2/

Tylko gry kupowane od zaufanych (autoryzowanych przez EA) sprzedawców działają poprawnie i tylko takiej grze możemy pomóc.

Pozdrawiam.

Nie jestem pracownikiem EA, pomagam, jako gracz.

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,436 Posts